RX 6500XT sistemde Rust oyunu iyi performans vermiyor

eutrias

Hectopat
Evin içindeyim evde değişiklik yok. Oyuna ilk girdiğimde 10 dk falan sıkıntısız 100 ve üstü FPS'ler görüyorum drop yok.
10 dk sonra FPS düşüyor 40-50-60 falan hafif droplanıyor.
30 dk sonra falan bomboş yerlere baktığımda en fazla 60 FPS görüyorum, normalde 30 FPS, bir şey oluyor 1dk falan 10-20 FPS oynuyorum sürekli, oyunu oynatmayacak kadar drop yiyorum.

Driverlar güncel.
RX 6500XT i5 10400F 16 GB RAM.

1 yıl önce sorunsuz oynuyordum her yerde neredeyse 144 FPS alıyordum ama son 1 yıldır oynayamıyorum oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şöyle söyleyeyim 144FPS aldığın yerler ya test sucularıdır ya da TR sunucuları bomboş yapıyorlardı eskiden onlardır. Grafik ayarlarını kurcalayıp en stabil ayarı bulmalısın.

Yani şöyle söyleyeyim 144FPS aldığın yerler ya test sucularıdır ya da TR sunucuları bomboş yapıyorlardı eskiden onlardır. Grafik ayarlarını kurcalayıp en stabil ayarı bulmalısın.

Yok reis 1M X sunucuda alıyordum her yer patlarken + kayıt alıyordum onun dışında normal sunucularda 110 altına düşmüyordu 1.5k saatim var oyunda neyin ne olduğunu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…