RX 6500XT'nin kullanılmadığı nasıl anlaşılır?

Orkun12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum. Araştırıyorum sitelerde. Bir tane buldum RX 6500XT 3000 TL. Arkadaş sıfır olduğunu söylüyor, hazir sistemden çıkardım kasayı ayrı sattim. Kartı da ayri satıyorum diyor, 3 yil garantisi varmış. Ben doğru söylediğini nereden bilebilirim? Kart kullanilmis ise ve yalan söylüyorsa? Bir sorum daha olacak bu ekran kartlarında ısıtma islemi yapiyolarlar. Sanırım görüntü vermeyince veya ekranda değişik cizgiler çıkınca yanlışım varsa düzeltin. Bu her kartta oluyor mu yoksa sadece AMD kartlarda mi oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum. Araştırıyorum sitelerde. Bir tane buldum RX 6500XT 3000 TL. Arkadaş sıfır olduğunu söylüyor, hazir sistemden çıkardım kasayı ayrı sattim. Kartı da ayri satıyorum diyor, 3 yil garantisi varmış. Ben doğru söylediğini nereden bilebilirim? Kart kullanilmis ise ve yalan söylüyorsa? Bir sorum daha olacak bu ekran kartlarında ısıtma islemi yapiyolarlar. Sanırım görüntü vermeyince veya ekranda değişik cizgiler çıkınca yanlışım varsa düzeltin. Bu her kartta oluyor mu yoksa sadece AMD kartlarda mi oluyor?
Faturasını atabilir size tarihi gözükecek şekilde, ya da ekran kartının seri numarası ile ne zaman alındığını kontrol edebiliyorsunuz.

Hocam bu kadar içinize sinmeyecekse sıfır kapalı kutu almanızı tavsiye ederim. 6500XT daha yeni bir kart ısıl işlem görecek kadar eskimedi daha. Ayrıca ısıl işlem sadece AMD'kartlara olmuyor NVIDIA kartlarada uygulanan bir yöntem.

Tamamdır teşekkürler

Ya da herhangi bir ikinci el karta 10/15 dakikalık bir FurMark testi güvenle kartı almamı sağlar mı?

Tamamdır teşekkürler

Ya da herhangi bir ikinci el karta 10/15 dakikalık bir FurMark testi güvenle kartı almamı sağlar mı?
Evet 10-15dk full yüklenmek kartın termal durumunu görmenize yardımcı olur. Çökmeler vs olursa kesinlikle almayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı