RX 6600 alınır mı?

Anladım hayırlısıyla 2016'dan sonra ekran kartı alacağım. Umarım coil whine kasadan dolayı ısınıp performans düşmesi yaşamam.
Kasanız ve güç kaynağınız nedir? RX 6600 XT ile ilgili CW'a pek denk gelmedim. Giriş seviyesi modellerin soğutmasından kaynaklı sıcaklıklar için konular geliyor ki doğal.

Thermaltake Versa N21 600W 80+ Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa kasam bu emin değilim ama yıllardır Thermaltake kasası kullanıyorum ve resimdekiyle aynı.

PSU 600W.
AsRock Challenger soğutma açısından üstün. Kasanızdan bağımsız olarak avantajdasınız. Güç kaynağınız kasa içinde gelen ürünse giriş seviyesidir. Sisteminizin için yeterli gelir. Ama bir ara daha iyi bir kasaya ve güç kaynağına geçmeyi düşünün. Bu tür bir sistemde düşük kalıyorlar.

ASRock challenger soğutma açısından üstün. Kasanızdan bağımsız olarak avantajdasınız. Güç kaynağınız kasa içinde gelen ürünse giriş seviyesidir. Sisteminizin için yeterli gelir. Ama bir ara daha iyi bir kasaya ve güç kaynağına geçmeyi düşünün. Bu tür bir sistemde düşük kalıyorlar.

Bu saatte yardımcı oldunuz. Kendimde hem oyun severim hem de tasarımcı ve oyun geliştiricisiyim. Umarım işe yarar benim için. Teşekkür ederim tekrardan ve diğer arkadaşlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı