RX 6600 alınır mı?

Arkadaşlar 6600XT alırsam hangisini almamı önerirsiniz? Link atar mısınız? Bilgim yokta.
Güncele göre hareket edersek RX 6600 XT'nin Sahibinden tarafında bile en düşük fiyatı XFX için 7500 TL. Ancak ciddi bir indirim görmesi gerekir ki 6000 TL bandına insin. Bununla birlikte RX 6600 bütçeniz dahilinde rahatlıkla alınabiliyor. He arada da ciddi bir fark söz konusu ama durum ortada. Eğer bütçenizin artma şansı yoksa RX 6600 pek tabii en mantıklı tercih.
XFX AMD Radeon RX 6600 XT Speedster SWFT 210 RX-66XT8DFDQ 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri bu olur mu?

Arkadaşlar 6600XT alırsam hangisini almamı önerirsiniz? Link atar mısınız? Bilgim yokta.

XFX AMD Radeon RX 6600 XT Speedster SWFT 210 RX-66XT8DFDQ 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri bu olur mu?
XFX'in bu serisinde RX 6600 XT için çok iyi soğutma sağlanamıyor. Aşağıdaki ürünü öneririm.

RTX 3060'a yönelim olursa da aşağıdaki ürün düşünülebilir.

XFX'in bu serisinde RX 6600 XT için çok iyi soğutma sağlanamıyor. Aşağıdaki ürünü öneririm.

RTX 3060'a yönelim olursa da aşağıdaki ürün düşünülebilir.

Hocam RTX 3060 bu karta göre ne anlamda iyi? Yani sırf dlls veya RTX diye mi böyle ona göre bilip alalım.
Asus AMD Radeon RX 6600 XT Dual OC DUAL-RX6600XT-O8G 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri bu nasıldır? Halihazırda 2016'dan beridir ASUS 970 kullanıyorum.

Hocam RTX 3060 bu karta göre ne anlamda iyi? Yani sırf dlls veya RTX diye mi böyle ona göre bilip alalım.
Bu biraz göreceli bir durum. RTX tarafındaki DLSS ve ışın izleme üniteleri pek tabii ki artıdır. AMD henüz bu konuda işin başında. @KeyN_N'in bir RX 6600 XT'den RTX 3060'a geçme deneyimi vardı. Bu tür birbirine yakın kartlarda da öncesinde kullanmış kişileri dikkate almak gerekebilir.

Yine ASUS DUAL versiyonunda da optimum soğutmayı alırsınız. Ama 3 fanlı AsRock'a daha az ödeme yapmak varken mantıklı değil. Kartın RGB durumu da bulunmuyor. Armoury Crate tarafında da kullanılamayacaktır.

Bu biraz göreceli bir durum. RTX tarafındaki DLSS ve ışın izleme üniteleri pek tabii ki artıdır. AMD henüz bu konuda işin başında. @KeyN_N'in bir RX 6600 XT'den RTX 3060'a geçme deneyimi vardı. Bu tür birbirine yakın kartlarda da öncesinde kullanmış kişileri dikkate almak gerekebilir.

ASUS Dual tarafında da yine optimum soğutmayı alırsınız.

Benim bu konularda çok deneyimim yok ama CoD BF gibi oyunlarda Ultra bilemedin high da 100'ün altına inmesin yeterli benim için RTX vs çok da aslında umursamıyorum.

ASUS Dual optimum soğutma derken yukarıda önerdiğiniz modele göre aynı mı demek istediniz yoksa ASRock daha mı iyi demek istediniz?

Yine ASUS Dual versiyonunda da optimum soğutmayı alırsınız. Ama 3 fanlı ASRock'a daha az ödeme yapmak varken mantıklı değil. Kartın RGB durumu da bulunmuyor. Armoury Crate tarafında da kullanılamayacaktır.

Anladım, bir problem olmaz herhalde değil mi ASRock güvenilir bir marka mı? Alacağım çünkü birazdan.

Benim bu konularda çok deneyimim yok ama CoD BF gibi oyunlarda Ultra bilemedin high da 100'ün altına inmesin yeterli benim için RTX vs çok da aslında umursamıyorum.

ASUS Dual optimum soğutma derken yukarıda önerdiğiniz modele göre aynı mı demek istediniz yoksa ASRock daha mı iyi demek istediniz?
Online tabanlı oyunlarda @KeyN_N, RTX 3060'a geçince daha iyi sonuçlar aldığını belirtmişti. O açıdan konuya çağırdım. He konu içerisindeki RX 6600 XT'leri baz aldığımızda 3 fanlı AsRock tabii ki daha iyi.

Online tabanlı oyunlarda @KeyN_N, RTX 3060'a geçince daha iyi sonuçlar aldığını belirtmişti. O açıdan konuya çağırdım. He konu içerisindeki RX 6600 XT'ler içerisinde 3 fanlı ASRock tabii ki daha iyi.

Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi Call of Duty Battlefield oynuyorum rekabetçi bir de Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. Onun dışında hikayeli oyunlarda çok sorun olmaz diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı