RX 6600 alınır mı?

RTX 3060 ile yakın performansa sahip ve neredeyse yarı yarıya daha ucuz(2. el). Günümüzde 8-10klık 2. el bir sistemin vazgeçilmez parçası olarak duruyor gözümde. Yanına R5 5500 ile bayağı uyumlu sistem kuruluyor ancak bazı yerlerde ve burada bazı konularda ısınma sorunu, çeşitli kronik arızalar olduğu söyleniyor. Eğer öyleyse 2060 2070 falan alacağım.

RX 6600 almak mantıklı ama. RTX 3060 alman bana göre daha iyi kendine ben şanslı adamım diyorsan AMD ekran kartı alabilirsin ama ben adamakıllı bir şey istiyorum sorun çıkartmasın hata mata uğraşmak istemiyorum diyorsan RTX 3060 daha iyi olur.

Ben 4ay RX 6600 kullandım sürekli hata ekran gidiyor WattMan hatası alıyorum driver çöküyor vs. vs. Başına bela oluyor hemen NVIDIA ekran kartına geçtim.

NVIDIA almak rahatlıktır. En basit örnekle, AMD kart ile stable diffusion kullanabilmek için 40 takla atarsın. Neden? Çünkü yazılım olarak NVIDIA'nın çok gerisindedir. Yani işe yazılımsal destek olarak bakarsak NVIDIA çok daha mantıklı. Sadece oyun oynayan biri içinse yarı yarıya fiyatla aynı performansı almak daha mantıklı.

5-6 ay önce hazır sistem aldim sistemde olan ASUS Dual RX 6600 modelini kullanıyorum basta monitor yerine TV'ye bağlıyorumdum BIOS acilmayinca internettede AMD soyle hatali boyle kötü diye yazılarda okuyunca sorunu karta atıp Gaming gene yolladım meğerse sorun TV'de kullanmakmis karttan sorun hiç olmadı ısınma zaten yok bu sıcaklarda RDR2 maksimum55 derece çok guclu kart öneririm PC aldığımda cahildim hayatımda hep konsol kullandım daha once laptop vardı oda çok eskiydi kullanmıyordum. O yüzden azıcık bilgisi olan insan sorun yasamaz yani.

PowerColor Red Devil önerebilrim.

Yani bas parayı.

RTX 3060 ile yakın performansa sahip ve neredeyse yarı yarıya daha ucuz(2. el). Günümüzde 8-10klık 2. el bir sistemin vazgeçilmez parçası olarak duruyor gözümde. Yanına R5 5500 ile bayağı uyumlu sistem kuruluyor ancak bazı yerlerde ve burada bazı konularda ısınma sorunu, çeşitli kronik arızalar olduğu söyleniyor. Eğer öyleyse 2060 2070 falan alacağım.
İnan bana galax 2060 almaktansa rog, gaming x, 6600ü tercih ederim ama şartlar tam tersiyse dediğim yine geçerli. .d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı