RX 6600 alınır mı?

Takobat

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi ben RTX 3060 almak istiyorum ama çok pahalı olduğu için bütün çevrem RX 6600 al diyor, ben şimdi 6600 alsam çok sorun çıkartacak mı? Beni uğraştıracak mı? WattMan sorunu varmış o sürekli çıkıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şimdi ben RTX 3060 almak istiyorum ama çok pahalı olduğu için bütün çevrem RX 6600 al diyor, ben şimdi 6600 alsam çok sorun çıkartacak mı? Beni uğraştıracak mı? WattMan sorunu varmış o sürekli çıkıyor mu?
Al ben 6 Ağustostan beri kullanıyorum hiç bir sorun yok. Memnunum.

2 aydan beri RX 6600 kullanıyorum. Fiyatını hak ediyor.

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, aldığım zaman ilk 4-5 ay civarı WattMan sorunları yaşıyordum ara sıra ancak neredeyse 1 yıldır 1 kere bile WattMan almadım. Son güncellemelerle WattMan sorununu çözdüler. Hem daha ucuz, hem daha yüksek performans veren bir kart, oyun için alacaksanız direkt 6600 alın.

RX 6600 ve A750 olabilir. RTX 3060 çöpüne o kadar verebilecekseniz, RTX 4060 falan alin minimum. Bu saatten sonra RTX 3xxx serisi sifir satin alinmaz.

Vallahi çok sağ olun bütün hazır sistem siteleri RX 6600 koyuyor sistemlere fazla yok 3060 o yüzden RX 6600'li sistem seçip bir tane alacağım 🎉

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı