RX 6600 alınır mı?

Canım kardeşim, sen daha iyi fiyata daha iyi performans alıyorsun. RX 500 serisindeydi o bahsettiğin problemler kendim kullanıyorum bu kartı ve her zamanda F/P olarak AMD çok daha iyi olacak. Eskiden WattMan problemlerinden bahsederlerdi artık kalmadı, DLSS desen RX6600 de FSR 3 var gayet iş görüyor DLSS kadar temiz olmasa bile ben hiçbir sorun yaşamadım. Parası olan NVIDIA alır zaten RX6600 alınır mı? Diyen adamın bütçesi bellidir 6-7k bu bütçeye AMD çok daha mantıklı.

Evet bu arkadaşın dediği gibi özellikle AMD'nin eski kartları çok sıkıntılı. Şu anki yeni çıkan kartlar hakkında aynısını söyleyemem o sorunu neredeyse çözdüler.

RX500 serisindeydi o sorunlar.

Vallahi ben RX6600 kullandım 1 gün iyi bir sonuç almadım arkadaşta bu fiyat bandında bu şahane diye benim gibi alır sonucunu görür sonra buraya gelir ben bu FPS sorununu nasıl çözerim diye dolanır bulamaz parası da olmaz geçmiş olsun.

Özür dilerim, maksimum 15 bin lira.

Özür dilerim, maksimum 15 bin lira.

Burada ki AMD fanlarına bakma kart kas gücü olarak güçlü gözüksede yazılımsal olarak bayağı kötü. Galax 5060 işini görür Galax markasını bilmiyorsan kullanmışlığım var gayet iyi bir sorun yaşatmaz.

Cevap verenler için teşekkürler.

Lütfen AMD alma, başkasına da aldırma. RX 6600 kullandım; FPS düşüşleri, çökme sorunları hiç bitmedi. NVIDIA'ya geçince hepsi düzeldi, resmen kurtuldum.

Sorunlu olan seri 500 ve 5000 serisi. 6000 serisi kullanan arkadaşlarım var sorun yaşayanı duymadim.

Bu sorunlar rx 7000 serisinde tam olarak kaldırıldı. Bundan önce hep sıkıntılıydı AMD kartları.

Son çıkan oyunları değilde genellikle 5 yıllık en yüksek ayarlarda 100 FPS+ oynatır mı? Çoğunlukla CPU ağırlıklı oyunlar oynayacağım.
Yaklaşık 7 aydır kullanmaktayım. Wattman gibi bir sorun yaşamadım. Gayet performanslı bir kart. Asus dual modelini kullanıyorum. 55 dereceyi geçtiğini gözlemlemedim. Cyberpunkta ultra +fsr3+ fg ile 150 fps görüyorsunuz. Saf güçte 60-70 fps arası. Gayet güzeldir öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…