gorko
Hectopat
- Katılım
- 24 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 3.290
- Çözümler
- 22
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Canım kardeşim, gücü önemli değil kart sıkıntılı. Forumlar AMD konusunda şikayet dolu. Millet güncelleme yapmaya bile korkuyor, "acaba bir sorun yaşar mıyım?" diye düşünüyor. Ne olur bu kartları önermeyin. RDNA2 teknolojisi sorunlu, aslında RDNA mimarisi genel olarak sıkıntılı. Belki udna çıktığında AMD'ye geçme konusu tekrar değerlendirilebilir.
Canım kardeşim, sen daha iyi fiyata daha iyi performans alıyorsun. RX 500 serisindeydi o bahsettiğin problemler kendim kullanıyorum bu kartı ve her zamanda F/P olarak AMD çok daha iyi olacak. Eskiden WattMan problemlerinden bahsederlerdi artık kalmadı, DLSS desen RX6600 de FSR 3 var gayet iş görüyor DLSS kadar temiz olmasa bile ben hiçbir sorun yaşamadım. Parası olan NVIDIA alır zaten RX6600 alınır mı? Diyen adamın bütçesi bellidir 6-7k bu bütçeye AMD çok daha mantıklı.
Evet bu arkadaşın dediği gibi özellikle AMD'nin eski kartları çok sıkıntılı. Şu anki yeni çıkan kartlar hakkında aynısını söyleyemem o sorunu neredeyse çözdüler.
RX500 serisindeydi o sorunlar.