RX 6600 alınır mı?

bskn29

Zeptopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son çıkan oyunları değilde genellikle 5 yıllık en yüksek ayarlarda 100 FPS+ oynatır mı? Çoğunlukla CPU ağırlıklı oyunlar oynayacağım.

Son düzenleme:
CPU ağırlıklı oyunlar oynuyorsan alınır zaten 1080p canavarı, kendimde kullanıyorum ve FSR ile çoğu yeni oyunda iş görüyor orta-yüksek ayarlarda. CS Valorant gibi işlemci ağırlıklı oyunları daha çok oynuyorsan zaten yeterli olacaktır. İkince el olarak almaktan bahsediyorum bu arada.

Oynatır ancak o fiyata RX 9060 XT öneririm. Teknoloji olarak RX 6600 ciddi geride kalır.

Aynı fiyatmı sence iki kart?

Lütfen AMD alma, başkasına da aldırma. RX 6600 kullandım; FPS düşüşleri, çökme sorunları hiç bitmedi. NVIDIA'ya geçince hepsi düzeldi, resmen kurtuldum.

RX6600 RTX 3060 gücünde o fiyata RTX 2060 6 GB RTX 3050 falan mı alsın?

Aynı fiyatmı sence iki kart?

RX6600 RTX 3060 gücünde o fiyata RTX 2060 6 GB RTX 3050 falan mı alsın?
Canım kardeşim, gücü önemli değil kart sıkıntılı. Forumlar AMD konusunda şikayet dolu. Millet güncelleme yapmaya bile korkuyor, "Acaba bir sorun yaşar mıyım?" diye düşünüyor. Ne olur bu kartları önermeyin. RDNA2 teknolojisi sorunlu, aslında RDNA mimarisi genel olarak sıkıntılı. Belki UDNA çıktığında AMD'ye geçme konusu tekrar değerlendirilebilir.

Canım kardeşim, gücü önemli değil kart sıkıntılı. Forumlar AMD konusunda şikayet dolu. Millet güncelleme yapmaya bile korkuyor, "Acaba bir sorun yaşar mıyım?" diye düşünüyor. Ne olur bu kartları önermeyin. RDNA2 teknolojisi sorunlu, aslında RDNA mimarisi genel olarak sıkıntılı. Belki UDNA çıktığında AMD'ye geçme konusu tekrar değerlendirilebilir.
Evet bu arkadaşın dediği gibi özellikle AMD'nin eski kartları çok sıkıntılı. Şu anki yeni çıkan kartlar hakkında aynısını söyleyemem o sorunu neredeyse çözdüler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı