RX 6600 alınır mı?

• Konuyu başlatan em0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 166
Bütçe
9000-10000

em0

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. İkinci el RX 6600 buldum fiyatı 7000 TL ama hiç pazarlık konuşmadım. Bu devirde 6600 alınır mı? Sıkıntısı var mıdır?

Selamlar. İkinci el RX 6600 buldum fiyatı 7000 TL ama hiç pazarlık konuşmadım. Bu devirde 6600 alınır mı? Sıkıntısı var mıdır?

6500TL yaparsa güzel olur. Alınır, 1080p için günümüzde hala yeterli kartlardan. Kronik sıkıntılı bir kart değil.

Katılıyorum bence de halen alınır ama işlemci darboğazınıza bakmanızı öneririm.

Darboğaz testi yazarak en üsteki siteden testinizi yapabilirsiniz.

6500TL yaparsa güzel olur. Alınır, 1080p için günümüzde hala yeterli kartlardan. Kronik sıkıntılı bir kart değil.

Tek korkum yazılımsal olarak sıkıntılı diyorlardı. Bir sıkıntı çıkarmasın yeter.

İşlemcim R5 5600. PSU 650W.

O siteler yasaklı forumda zaten hepsi kolpadan başka bir şey değil, %3 %4 darboğaz neye göre veriyor mesela? Darboğaz net olarak şu kadar bu kadar olur diyebileceğimiz bir şey değil o yüzden YT üzerinden 3 5 video izleyip kullanımlara bakarak izlenim alınması daha iyi olur.

Tek korkum yazılımsal olarak sıkıntılı diyorlardı. Bir sıkıntı çıkarmasın yeter.

Yazılımsal olarak driver sorunlu olabilir ama bu saatten sonra sıkıntılı driver olduğunu pek zannetmiyorum.

Ben bizzat RX550 4 GB yaktım bundan 4 5 sene önce de kullandım hiçbir sorun yaşamadım donanımsal ve yazılımsal olarak.

O siteler yasaklı forumda zaten hepsi kolpadan başka bir şey değil, %3 %4 darboğaz neye göre veriyor mesela? Darboğaz net olarak şu kadar bu kadar olur diyebileceğimiz bir şey değil o yüzden YT üzerinden 3 5 video izleyip kullanımlara bakarak izlenim alınması daha iyi olur.

Yazılımsal olarak driver sorunlu olabilir ama bu saatten sonra sıkıntılı driver olduğunu pek zannetmiyorum.
Dediğiniz de mantıklı ama bence kolpa da değil doğruluk payı var

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260307_131957_Chrome.jpg
    Screenshot_20260307_131957_Chrome.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 10

Bende yeni geçtim 6600'e tavsiye ederim. Güzel karttır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı