RX 6600 alınır mı?

Bütçe
9000-10000
Yani hocam sizce alınır mı?

Yalın olarak evet alınır.
Ama hangi kartdan 6600'a geçtiğiniz de önemli.

Ama bütçem 10000 yazmıssınız sonuçta 1 kere alıncak şeyler bunlar bütçenizi zorlayıp daha iyi bir karta da çıkabilirsiniz.

Yalın olarak evet alınır.
Ama hangi kartdan 6600'a geçtiğiniz de önemli.

GTX 1650 Palit marka. Şu an aslında fena değil. Hikayeli oyun oynamadığım beni tatmin ediyor. CS Valorant PUBG gibi oyunlarda. PUBG de hafif düşüşler oluyor ama düşük ayarlarda ortalama 100 FPS oynatıyor. Eğer bu karta geçersem hikayeli oyunlarada başlayacağım.

GTX 1650 Palit marka. Şu an aslında fena değil. Hikayeli oyun oynamadığım beni tatmin ediyor. CS Valorant PUBG gibi oyunlarda. PUBG de hafif düşüşler oluyor ama düşük ayarlarda ortalama 100 FPS oynatıyor. Eğer bu karta geçersem hikayeli oyunlarada başlayacağım.

Hocam 1650'den Allah kurtarsın bende 1650'den 5060a geçtim çok şükür

Bu fiyata 6600 kesinlikle kaçmaz ama biraz daha bütçeyi yükseltip XT de bakabilirsiniz ama eğer ya uğraşamam zaten ucuz fazla para vermek istemiyorum diyosanızda çok rahat alınır bence fiyatı gayet iyi.

Ben 6 ay taksitle 5060 aldım şuan 17bin lira 5060 sizde taksit ile belki harçlık biriktirerek 0 bi 5060 alabilirsiniz

Hocam 1650'den Allah kurtarsın bende 1650'den 5060a geçtim çok şükür

Bu fiyata 6600 kesinlikle kaçmaz ama biraz daha bütçeyi yükseltip XT de bakabilirsiniz ama eğer ya uğraşamam zaten ucuz fazla para vermek istemiyorum diyosanızda çok rahat alınır bence fiyatı gayet iyi.

Ben 6 ay taksitle 5060 aldım şu an 17bin lira 5060 sizde taksit ile belki harçlık biriktirerek 0 bir 5060 alabilirsiniz

Evet hocam Amazon'da öyleydi hatta bundan 1.5 ay önce 16k ya kadar düşmüştü. Muhtemelen 6600'ü alacağım. Çok teşekkür ederim.

Evet hocam Amazon'da öyleydi hatta bundan 1.5 ay önce 16k ya kadar düşmüştü. Muhtemelen 6600'ü alacağım. Çok teşekkür ederim.

Ne demek hocam şimdiden hayırlı olsun fiyatı çok iyi. İnşallah iyi günlerde kullanırsınız.

Ben bizzat RX550 4 GB yaktım bundan 4 5 sene önce de kullandım hiçbir sorun yaşamadım donanımsal ve yazılımsal olarak.

Dediğiniz de mantıklı ama bence kolpa da değil doğruluk payı var.

Pratikte işler farklı, test edipte oraya eklemiyorlar o yüzden kolpa maalesef birçok konu var forumda bakabilirsin. Kullanmamanızı öneriyorum.

Kullandığın sitede i3 10100F veya R5 1600 RTX 3050 üzerinde darboğaz yapmıyor diyor ama bazı oyunlarda azımsanmayacak darboğaz olabiliyor, Donanım Arşivi eski videosuna bakarsan orta testler var kendin kıyaslayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı