M Memos45 Attopat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Arkadaşlar sistemimde H110M Pro VD anakartta 1050 Ti ekran kartı aktif bir şekilde çalışıyordu şimdi RX 6600 Sapphire aldım takıyorum ama fanı dönmüyor, yani çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Sorun nedir bilen var mı?
Arkadaşlar sistemimde H110M Pro VD anakartta 1050 Ti ekran kartı aktif bir şekilde çalışıyordu şimdi RX 6600 Sapphire aldım takıyorum ama fanı dönmüyor, yani çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Sorun nedir bilen var mı?
Çözüm KökTürk 9 Mart 2024 Memos45 dedi: Hepsi anakarta takılı ben ekran kartına hiçbir şey takmadım tam olarak hangi kabloyu takmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor PSU'dan çıkışı olan 8 pinlik kabloyu ekran kartının girişine bağlaman gerekiyor.
Memos45 dedi: Hepsi anakarta takılı ben ekran kartına hiçbir şey takmadım tam olarak hangi kabloyu takmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor PSU'dan çıkışı olan 8 pinlik kabloyu ekran kartının girişine bağlaman gerekiyor.
KS KS M Memos45 Attopat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #31 KökTürk dedi: Evet dediğim gibi güç kablosu takılı değil o yüzden kart çalışmıyor sabahtan beri söylüroum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler arkadaşlar. Artı 0 Eksi
KökTürk dedi: Evet dediğim gibi güç kablosu takılı değil o yüzden kart çalışmıyor sabahtan beri söylüroum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler arkadaşlar.