Çözüldü RX 6600 ekran kartı çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Memos45

Attopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimde H110M Pro VD anakartta 1050 Ti ekran kartı aktif bir şekilde çalışıyordu şimdi RX 6600 Sapphire aldım takıyorum ama fanı dönmüyor, yani çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Sorun nedir bilen var mı?

Çözüm
Hepsi anakarta takılı ben ekran kartına hiçbir şey takmadım tam olarak hangi kabloyu takmam gerekiyor.

Sorun büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor PSU'dan çıkışı olan 8 pinlik kabloyu ekran kartının girişine bağlaman gerekiyor.
Bilmediğin işi kendin yapma, buradakilerede sorma ben sordum pişman oldum doğru deseler bile bilmediğin için yanlış yaparsın bir tanıdık bilgisayarcıya göster halleder iki dakikada.

Mahalle bilgisayarcısı seni geçiştirmek için öyle demiş. Hem ekran kartını nasıl yanlış takabilirsin ki?
Ayrıca ben çoğu sorunumu bu forumda çözdüm.

O PSU'da 1x8 pin olduğuna emin misin? Varsa takdın mı?
Her şey tamamsa görüntü kablosunu ekran kartına takman gerekiyor anakarta değil.

Ekran kartını ters takamazsın mahalle bilgisayarcısı biraz para koparmış gibi senden :D

Power LED falan var onları ekran kartına mı takacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi anakarta takılı ben ekran kartına hiçbir şey takmadım tam olarak hangi kabloyu takmam gerekiyor
1709977700064.jpeg

Şu şekilde kasanızın fotoğrafını atabilir misiniz ?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    234,3 KB · Görüntüleme: 38
Mahalle bilgisayarcısı seni geçiştirmek için öyle demiş. Hem ekran kartını nasıl yanlış takabilirsin ki?
Ayrıca ben çoğu sorunumu bu forumda çözdüm.

Tamam sen biliyorsun demek ki az çok böyle bir konu açan birinin çok bilgisi olduğunu sanmıyorum veya şansa doğru da yapmış olabilirsin, ben de çoğu sorunumu burada çözdüm. Ekran kartını bilmiyorum kabloları yanlış bağladım herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı