Hepsi anakarta takılı ben ekran kartına hiçbir şey takmadım tam olarak hangi kabloyu takmam gerekiyor.
Bilmediğin işi kendin yapma, buradakilerede sorma ben sordum pişman oldum doğru deseler bile bilmediğin için yanlış yaparsın bir tanıdık bilgisayarcıya göster halleder iki dakikada.
Monitöre bağladığın DP veya HDMI kabloyu ekran kartına takman lazım anakarta değil.Hepsi anakarta takılı ben ekran kartına hiçbir şey takmadım tam olarak hangi kabloyu takmam gerekiyor
O PSU'da 1x8 pin olduğuna emin misin? Varsa takdın mı?
Her şey tamamsa görüntü kablosunu ekran kartına takman gerekiyor anakarta değil.
Ekran kartını ters takamazsın mahalle bilgisayarcısı biraz para koparmış gibi senden![]()
Hepsi anakarta takılı ben ekran kartına hiçbir şey takmadım tam olarak hangi kabloyu takmam gerekiyor.
Hepsi anakarta takılı ben ekran kartına hiçbir şey takmadım tam olarak hangi kabloyu takmam gerekiyor
O PSU'da 1x8 pin olduğuna emin misin? Varsa takdın mı?
Her şey tamamsa görüntü kablosunu ekran kartına takman gerekiyor anakarta değil.
Ekran kartını ters takamazsın mahalle bilgisayarcısı biraz para koparmış gibi senden![]()
Mahalle bilgisayarcısı seni geçiştirmek için öyle demiş. Hem ekran kartını nasıl yanlış takabilirsin ki?
Ayrıca ben çoğu sorunumu bu forumda çözdüm.
PCI-e kablosu mu takacağız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.