Çözüldü RX 6600 ekran kartı FurMark testinde 85 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efess1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sistemim:
Sapphire RX 6600.
R5 5500.
Gigabyte A520mk V2.
8x2 RAM.
480GB SSD.
Xigmatek X-Power 80+Plus PSU.
FurMark testi yaptığımda(5dk) ekran kartı sıcaklığı 85° çıktı, normal mi?
(2. el aldim)

Resmi.

Screenshot_2025-02-07-09-47-15-810_com.miui.gallery-edit.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sapphire Pulse modeli için sıcaklık değerleriniz normal. Sıfır aldığım kartta da benzer değerler alıyordum. Soğutması çok iyi olan bir model değil yaz aylarında ortalama 75 görmeye razı olun. Aldıktan sonra fan ayarı ve undervolt yaparak daha serin çalışmasını sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Görsel 2025-02-07 saat 10.59.13_12ba7d53.jpg

Benchmark Tarihi: 1 Ağustos 2024
Satın Alım: 09 Nisan 2023 - Hepsiburada. Satıcı: Hepsiburada
Kullanım: Kapalı kasada aylık toz temizliği yapılarak. Ön 2x140mm arka 1x120mm fan. Kasa mesh panel toz filtreli.
Sapphire Pulse Rx 6600 alacaksanız bu testi baz alabilirsiniz. Kartı sadece oyun oynamak için kullandım, Ağustos ayında da sattım. Benchmark yazın yapıldığı için bu aylarda 3-5 derece daha düşük görmeniz normal. Benchmark yapılırken herhangi bir fan ayarı ya da undervolt söz konusu değil. Tamamen Default ayarlarda.
Merhaba sistemim:
Sapphire RX 6600.
R5 5500.
Gigabyte A520mk V2.
8x2 RAM.
480GB SSD.
Xigmatek X-Power 80+Plus PSU.
FurMark testi yaptığımda(5dk) ekran kartı sıcaklığı 85° çıktı, normal mi?
(2. el aldim)

Resmi.

Eki Görüntüle 2417804
Hotspot biraz yüksek geldi bana. Bakım yapılması gerek bu karta. Çünkü kullanılmış olduğu çok belli. Alacaksanız. Bakımını yaptırmanız gerek. Ne kadar süre kullanmış, Yük altın da mı çalışmış, mining için mi kullanmış ? (eğer miningte kullanmışsa almayın derim)

Sapphire Pulse modeli için sıcaklık değerleriniz normal. Sıfır aldığım kartta da benzer değerler alıyordum. Soğutması çok iyi olan bir model değil yaz aylarında ortalama 75 görmeye razı olun. Aldıktan sonra fan ayarı ve undervolt yaparak daha serin çalışmasını sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Görsel 2025-02-07 saat 10.59.13_12ba7d53.jpg

Benchmark Tarihi: 1 Ağustos 2024
Satın Alım: 09 Nisan 2023 - Hepsiburada. Satıcı: Hepsiburada
Kullanım: Kapalı kasada aylık toz temizliği yapılarak. Ön 2x140mm arka 1x120mm fan. Kasa mesh panel toz filtreli.
Sapphire Pulse Rx 6600 alacaksanız bu testi baz alabilirsiniz. Kartı sadece oyun oynamak için kullandım, Ağustos ayında da sattım. Benchmark yazın yapıldığı için bu aylarda 3-5 derece daha düşük görmeniz normal. Benchmark yapılırken herhangi bir fan ayarı ya da undervolt söz konusu değil. Tamamen Default ayarlarda.

Son düzenleme:
Çözüm
Hotspot biraz yüksek geldi bana. Bakım yapılması gerek bu karta. Çünkü kullanılmış olduğu çok belli. Alacaksanız. Bakımını yaptırmanız gerek. Ne kadar süre kullanmış, yük altın da mı çalışmış, mining için mi kullanmış? (eğer miningte kullanmışsa almayın derim)

1 sene kullanılmış mining filan yapılmamış kart ama herhalde bakim filan yapilmamistir çünkü tozluydu içi biraz.

Eki Görüntüle 2417822
Benchmark tarihi: 1 Ağustos 2024.
Satın alım: 09 Nisan 2023 - Hepsiburada. Satıcı: Hepsiburada.
Sapphire Pulse RX 6600 alacaksanız bu testi baz alabilirsiniz. Kartı sadece oyun oynamak için kullandım, Ağustos ayında da sattım. Benchmark yazın yapıldığı için bu aylarda 3-5 derece daha düşük görmeniz normal. Benchmark yapılırken herhangi bir fan ayarı ya da undervolt söz konusu değil. Tamamen default ayarlarda.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı