RX 6600 ekran kartını takarken tak sesi geldi

Hafiften tık sesi geldiyse ekran kartının soket girişi korumasıdır, eğer sert kırılma sesi geldiyse, zorladığınız sırada anakartınız da çatırdamış olabilir. Ekran kartını takarken anakartınızı da desteklerseniz ve pinleri takarken ekran kartının güvenli bir bölgesinden desteklerseniz, böyle olaylar yaşamazsınız.

Ses biraz sertti hocam ya.

Bende ilk masaüstü bilgisayarımın RX 6600'sını takarken heyecanlıydım fakat bilişim stajı yaptığım için ilk defa ekran kartı takmıyordum. :)

Sorun yoktur.

Bende ilk defa takmıyorum ama insan heyecanlanıyor.

Hafiften tık sesi geldiyse ekran kartının soket girişi korumasıdır, eğer sert kırılma sesi geldiyse, zorladığınız sırada anakartınız da çatırdamış olabilir. Ekran kartını takarken anakartınızı da desteklerseniz ve pinleri takarken ekran kartının güvenli bir bölgesinden desteklerseniz, böyle olaylar yaşamazsınız.

Bir sıkıntı olmuşumdur bilmiyorum ama sistem gayet stabil çalışıyor anormal bir durum görmedim.

Doğru hocam zaten ileriye doğru baskı uyguluyordum artık yeni alındığı için değerli.

Biraz takıntı yaptım teşekkürler yorumunuz için.

Zaten o klips sağ tarafta ya zaten. Kabloları da sağ tarafa takınca tam üstüne denk gelmiş baskı.

Şu videoyu 1.48'e al orada ses çıkıyor bak. Bunun gibiyse sorun yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En azından fenerle içini kontrol edin, bir sıkıntı yoksa kurcalamayın, stabil çalışıyorsa sorun verene kadar kullanabilirsiniz.

Hocam dalga geçecek başka adam bulun 😀

Zaten o klips sağ tarafta ya zaten. Kabloları da sağ tarafa takınca tam üstüne denk gelmiş baskı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende zaten diyordum bir tak sesi niye gelmedi diye sanırım bastırınca geldi.

Sök tak yaptım yine aynı ses geldi hocam benim biraz ses yüksek çıkıyor Click sesiymiş o teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı