RX 6600 ekran kartlı PC alınır mı?

Normalde satıp laptopumu sıfır masaüstü almayı düşünüyordum ama satamadigim için takasa yöneldim bilgisayarlardanda oek anlamadığım için hoş gözüktü gözüme sadece bilgisayar için fiyat istenir mi?

15 bin dolaylarına yorulmuş kartlar çıkar anca

Ben takas işlerinde her zaman şunu gözetirim. Elindeki cihazın piyasası ne kadar? 2.el ilanlarına bak ve ortalama fiyat çıkar. Arkadaşın paylaştığı sistemi detaylı kontrol ettiğimde her şeyi ile makul bir fiyat istemiş gibi geldi gözüme. İçini biraz doldurmuş arkadaş. Salt kasa düşünüyorsan 15 bin dolaylarında benzer özellikte (2TB hdd hariç) sistemler düşüyor. Biraz dalgalanmayı hesaba katarak 15-17 arası diyecek olursak, bu fiyatın üstüne arkadaşın verdiği ekstraların 2.el fiyatlarını gözeterek çıkarım yapabiliriz.

İyiymiş bayağı ve benim ekran kartım 4 GB sadece kasayı satarsa almayı düşünüyorum.

20-23 arası ben ilana 24.500'e koydum.

İyiymiş bayağı ve benim ekran kartım 4 GB sadece kasayı satarsa almayı düşünüyorum.
Yan ürünlerin 2.el piyasasını ufak bi araştırma ile bulabilirsin. Bazen satıcılar toplu satım yaparken fiyat dengesini kuramayabiliyor.

Yan ürünlerin 2.el piyasasını ufak bir araştırma ile bulabilirsin. Bazen satıcılar toplu satım yaparken fiyat dengesini kuramayabiliyor.

Yan ürünler lazım değil zaten elimde klavye monitör mouse var sadece kasa iyi olur.

3050 o kadar da güçlü bir ekran kartı değil zaten 1650 ile aynı güçte. Bu fiyat bandına 20-22 çok daha iyi sistemler toplanabilir.

Yan ürünler lazım değil zaten elimde klavye monitör mouse var sadece kasa iyi olur.
O halde kasa için pazarlık yapın. Eğer elinizdeki laptopun fiyatı dediğiniz gibi 20-23 bandındaysa tavanda diretmek yerine ortalama fiyattan satar, kasayı alırsınız.

20-23 arası ben ilana 24.500'e koydum.
O zaman almayın, 22 bin tl aşırı pahalı hemde ikinci el bu, o fiyata sıfıra RTX 4060 sistem var.

Ancak takas mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…