RX 6600 ekran kartlı PC alınır mı?

• Konuyu başlatan VIGOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 691

Bide böyle bir şey buldum hangisi daha iyidir
RX 6750XT daha iyi bir kart. İşlemcisi ile vb. sistem daha iyi. Sadece gözüme görece uygun geldi. Eğer bir problemleri yoksa parçaların tüm paylaşılan sistemlerden önde.

RX 6750XT daha iyi bir kart. İşlemcisi ile vb. sistem daha iyi. Sadece gözüme görece uygun geldi. Eğer bir problemleri yoksa parçaların tüm paylaşılan sistemlerden önde.
Hatta bu sistem bu fiyata çok makul geldi. Kişi ile görüşüp güncel ilgili testleri istemek lazım.

Düzenleme: Ürün ekstraları fiyata dahil değildir demiş, şimdi fark ettim. Soğutma ve SSD ekstra yazmış. İçinde hangi disk var? Bu tip soruların cevabını öğrenmek lazım. Ayrıca işlemci için bi kule tipi fan (Thermalright P.E.) alınsa ortalama 1-1.5 bin TL arası daha ekleyeceksin.

Hatta bu sistem bu fiyata çok makul geldi. Kişi ile görüşüp güncel ilgili testleri istemek lazım.

Düzenleme: Ürün ekstraları fiyata dahil değildir demiş, şimdi fark ettim. Soğutma ve SSD ekstra yazmış. İçinde hangi disk var? Bu tip soruların cevabını öğrenmek lazım. Ayrıca işlemci için bi kule tipi fan (Thermalright P.E.) alınsa ortalama 1-1.5 bin TL arası daha ekleyeceksin.
Alinmazmi yani

RX6750XT, 9000
ASUS B660M-KD4, 4.300
İ5 13400"F", 6000
PSU, 3000
16x2 RAM, 2.500
Kasa ort, 2.500

Ekran kartı hariç sıfır hali 27'ye geliyor. Yani detaylı 2.el arama işine şuan giremeyeceğim ancak benzer fiyatlara çıkarabiliyormuşuz aslında... Soğutma ve SSD'yi hariç tuttuğu için yazmadım onları.

RX6750XT, 9000
ASUS B660M-KD4, 4.300
İ5 13400"F", 6000
PSU, 3000
16x2 RAM, 2.500
Kasa ort, 2.500

Ekran kartı hariç sıfır hali 27'ye geliyor. Yani detaylı 2.el arama işine şuan giremeyeceğim ancak benzer fiyatlara çıkarabiliyormuşuz aslında... Soğutma ve SSD'yi hariç tuttuğu için yazmadım onları.
Sıvı soğutma olmasa sıkıntı olurmu

Aslında cevabını verdik.

Öncelikle ilk paylaştığın ilan için sadece kasa fiyatı öğren, pazarlık et.
Son paylaştığın 6750XT'li sistem için SSD dahil ne kadar istiyor, öğren.
Detaylı test sonuçlarını hepsinden iste. Hiç birini gidip "merhaba, alıyorum!" diyerek almayın 😅

Sıvı soğutma olmasa sıkıntı olurmu
Sıvı soğutma elzem değil ancak i5 13400 (muhtemelen 13400F'tir o, yine de fark etmez) için bir kule tipi fan almak gerekir. Bunun da maliyeti ortalama 1200 TL olacaktır.

Aslında cevabını verdik.

Öncelikle ilk paylaştığın ilan için sadece kasa fiyatı öğren, pazarlık et.
Son paylaştığın 6750XT'li sistem için SSD dahil ne kadar istiyor, öğren.
Detaylı test sonuçlarını hepsinden iste. Hiç birini gidip "merhaba, alıyorum!" diyerek almayın 😅

Sıvı soğutma elzem değil ancak i5 13400 (muhtemelen 13400F'tir o yine de fark etmez) için bir kule tipi fan almak gerekir. Bunun da maliyeti ortalama 1200 TL olacaktır.
Çok teşekkür ederim kusura bakmayın yordum sizide hakkınızı helal edin 🙂

Çok teşekkür ederim kusura bakmayın yordum sizide hakkınızı helal edin 🙂
Ne demek... Sadece şunu unutmayın, bu bütçelerde aşağı yukarı alınacak sistemler bellidir. Sıfır bir sisteme de gidebilirsiniz. İlla ki birinin birinden üstün yanı olacaktır ancak yaptığınız seçimler arasında kritik farklar olmayacaktır. Son sistem diğerlerine oranla bariz olarak iyi ancak tam hangi parçaları hangi fiyata satıyor ilandan anlaşılmıyor. Hepsinden son fiyatları aldıktan sonra yeni bir konu açarsanız (burası çorba oldu) hangi sistemi tercih etmeliyim diye ben ve benim gibi arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Özetle, bütçeniz doğrultusunda sıfır ve ikinci el alternatifleri bulun, pazarlık edin. Tam olarak hangi parçalara ne fiyat istendiğini öğrenerek konu açın, böylelikle kafalar çorba olmaz. Bazen yeni sistemler de düşüyor, belki parça olarak biraz daha zayıf olabilir ancak sıfır garantisi ile tercihe layık olabilir. İyi geceler dilerim.

Ne demek... Sadece şunu unutmayın, bu bütçelerde aşağı yukarı alınacak sistemler bellidir. Sıfır bir sisteme de gidebilirsiniz. İllaki birinin birinden üstün yanı olacaktır ancak yaptığınız seçimler arasında kritik farklar olmayacaktır. Son sistem diğerlerine oranla bariz olarak iyi ancak tam hangi parçaları hangi fiyata satıyor ilandan anlaşılmıyor. Hepsinden son fiyatları aldıktan sonra yeni bir konu açarsanız (burası çorba oldu) hangi sistemi tercih etmeliyim diye ben ve benim gibi arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Özetle, bütçeniz doğrultusunda sıfır ve ikinci el alternatifleri bulun, pazarlık edin. Tam olarak hangi parçalara ne fiyat istendiğini öğrenerek konu açın, böylelikle kafalar çorba olmaz. Bazen yeni sistemler de düşüyor, belki parça olarak biraz daha zayıf olabilir ancak sıfır garantisi ile tercihe layık olabilir. İyi geceler dilerim.

Günaydın o dün bahsettiğim RX 6700'lü sistem sadece kasası 17.000 TL miş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı