Merhaba GPU Roblox oynarken 68 derece gibi değerleri görüyor. Ve kullanırken PC kendi kendine kapanıyor nedenini GPU'nun ısınmasından dolayı olduğunu düşünüyorum ısınmaması için undervolt yapmayı düşünüyorum. Herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım? GPU = RX 6600.
Ekran kartının 68 derece olması sistemi kapatmaz, en azından 90 derecelere gelmiş olması beklenir. Sorunun ekran kartı değil işlemci olduğunu düşünüyorum. İşlemcinin sıcaklığı ne durumda?
Ekran kartının 68 derece olması sistemi kapatmaz, en azından 90 derecelere gelmiş olması beklenir. Sorunun ekran kartı değil işlemci olduğunu düşünüyorum. İşlemcinin sıcaklığı ne durumda?
İşlemcim R5 5600 oyun içinde %20 kullanımlarda 60-64 arasını geçmiyor sorunun neyde olduğunu ben de anlayamadım. Peki undervolt önerir misiniz, sıcaklığı ne kadar derece düşürür?
Termal macun değişeli 1 hafta falan oldu termal macun Arctic MX-6 olay görüntülüyecisinede baktım anlayamadım.
İşlemcim R5 5600 oyun içinde %20 kullanımlarda 60-64 arasını geçmiyor sorunun neyde olduğunu ben de anlayamadım. Peki undervolt önerir misiniz, sıcaklığı ne kadar derece düşürür?
Termal macun değişeli 1 hafta falan oldu termal macun Arctic MX-6