RX 6600 i5 11400F sistem 13.794 TL'ye nasıldır?

Ben sadece assasins creed valhalla ile denedim, şu an onu oynuyorum, ultra ayarlarda en yüksek 132 değerini gördü.

Ben de bu görseldekinde karar kıldım. Aynı sistemin hazır hali. Sizce nasıl seçim? Fiyatını hakeder mi? Ve 600₺ fark verip XT modelini seçmek mantıklı mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220326-163044.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 54
Ben de bu görseldekinde karar kıldım. Aynı sistemin hazır hali. Sizce nasıl seçim? Fiyatını hakeder mi? Ve 600₺ fark verip XT modelini seçmek mantıklı mı?
Şu an fiyatlar birkaç hafta öncesine kadar düşmüş, Xt almanı öneririm, ben eşeklik ettim almadım. Ayrıca farklı sitelerden toplamayı dene daha ucuza gelebilir. Misal işlemci hepsi, ekran kartı n11 gibi vs. Ben öyle yaptım. Nerede hangisi parça ucuzsa onu aldım.

Teşekkür ederim. Madem fiyatı da düşmüş hiç aksiyona girmeyeyim direkt hazır kurulu kablolama yapılmış bir şekilde satın alayım. Konudan bağımsız olacak ama oyunlarda sesi net yansıtacak mikrofon öneriniz var mıdır? Bide anakartın ses kartı performansı nasıl?

Rica ederim. Hiç bilmiyorum, konuyu gören olursa yazar umarım. Performansında herhangi bir sıkıntı yaşamadım, aldığım anakart o fiyat seviyesinde alınacak en uygun kartlardan ve almadan önce 3-4 forumda konu açıp, yardım alarak o kartı almaya karar verdim.

Düz 550M Pro aldınız değil mi? A ya da E değil.

Düz 550M Pro aldınız değil mi? A ya da E değil.
Her anakarttan ayni sesi alırsınız, neredeyse. Çünkü harici ses kartına gore cidden yetersiz. Hariciden kastım PCI-E da olabilir, DAC de olabilir. Ama dahili sıkıntılı.

Her anakarttan ayni sesi alırsınız, neredeyse. Çünkü harici ses kartına gore cidden yetersiz. Hariciden kastım PCI-E da olabilir, DAC de olabilir. Ama dahili sıkıntılı.
Teşekkür ederim bugün siparişi verdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220327-212757__01.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…