RX 6600 için 500W 80 Plus olmayan PSU kullanılabilir mi?

sEsen3107

Decapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Şu anda bütçem sadece RX 6600 almaya yetiyor ve bu nedenle yeni bir PSU alamıyorum. Elimde Power Boost'un 500W Power Supply'ı var fakat 80 Plus sertifikasına sahip değil. Sıkıntı olur mu acaba?
Sistem özelliklerim:
16 GB 3200 MHz RAM
Ryzen 5 5500
MSI A-520M Pro
GTX 1650 GDDR6
MSI Spatium M371 500 GB M.2 SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Akım korumalı prizle kullan yinede.
Teşekkürler.

Kullanabilirsiniz fakat en kısa zamanda yeni bir güç kaynağı almanız daha iyi olur.
Teşekkürler.

Akım korumalı prizle kullan yinede.
Hocam ben kartı aldım şimdi de gerçekten çok korkuyorum bir şey olur diye.Acaba psu güçsüz kalırsa karta zarar verir mi çünkü tam olarak 500 değil de 400W gibi bir değer verebileceği söylenmiş videoda.Akım korumalı priz parçaları korur mu.Akım korumalı priz için tavsiyeniz varsa link bırakabilir misiniz? Çok soru sordum kusura bakmayın, teşekkürler.(Sistemim Frekans-A1 sistem ve hiçbir özelleştirme yapmadım.)

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Teşekkürler.

Hocam ben kartı aldım şimdi de gerçekten çok korkuyorum bir şey olur diye.Acaba psu güçsüz kalırsa karta zarar verir mi çünkü tam olarak 500 değil de 400W gibi bir değer verebileceği söylenmiş videoda.Akım korumalı priz parçaları korur mu.Akım korumalı priz için tavsiyeniz varsa link bırakabilir misiniz? Çok soru sordum kusura bakmayın, teşekkürler.(Sistemim Frekans-A1 sistem ve hiçbir özelleştirme yapmadım.)
500W yeterli sistemine merak etme priz olarakta bunu önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı