B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Bir sıkıntı yaşıyorum PC aniden siyah ekran verip kendi kendine driver siliyor. DDU ile silip tekrar yükledim ama yine aynı sorun. Kullandığınız ve sorunsuz bir driver sürümü söyler misiniz?
Merhaba. Bir sıkıntı yaşıyorum PC aniden siyah ekran verip kendi kendine driver siliyor. DDU ile silip tekrar yükledim ama yine aynı sorun. Kullandığınız ve sorunsuz bir driver sürümü söyler misiniz?
Çözüm Marix 2 Ağustos 2024 Ekran kartını sökün, tekrar itinalı bir şekilde montajlayın, güç soketini de sıkıca oturtun, test edin.
Ekran kartını sökün, tekrar itinalı bir şekilde montajlayın, güç soketini de sıkıca oturtun, test edin.
KS KS B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #11 Marix dedi: Ekran kartını sökün, tekrar itinalı bir şekilde montajlayın, güç soketini de sıkıca oturtun, test edin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım dediğiniz gibi eğer yine aynısı olursa yazarım buradan teşekkürler Artı 0 Eksi
Marix dedi: Ekran kartını sökün, tekrar itinalı bir şekilde montajlayın, güç soketini de sıkıca oturtun, test edin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım dediğiniz gibi eğer yine aynısı olursa yazarım buradan teşekkürler
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 2 Ağustos 2024 #12 Düzelip düzelmediği ile ilgili bilgi verirsiniz. Artı 0 Eksi