RX 6600 için XFX vs Sapphire

RX 6600 alacağım XFX soğutma konusunda daha iyi diyorlar ama aralarında 700 TL fark var. Sizce 700TL'ye değecek bir fark var mı? Hangi modeli almalıyım?
Powercolor var hiç güven vermiyordu Sapphire 70 derecede çalışırken horizon uncharted Last of us gibi oyunlarda ultrada 63 derece üstüne çıkmıyor.

4060, 6700'den daha iyi.
Vram farkı ne olacak hocam. Sırf teknoloji almak için o kadar para mı vereceğiz? Saf güç daha önemli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PowerColor var hiç güven vermiyordu Sapphire 70 derecede çalışırken Horizon Uncharted Last of Us gibi oyunlarda ultrada 63 derece üstüne çıkmıyor.

PowerColor'da iyi markadır. Ben sıfır RX 6600 önermem ama illa sıfır alacaksa Pulse modeli öneririm. RX 6600 sıfır fiyatına ikinci elden temiz RTX 4060 bulunur.

Vram farkı ne olacak hocam. Sırf teknoloji almak için o kadar para mı vereceğiz? Saf güç daha önemli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ee? VRAM optimizasyonu daha kötü ama. Eski nesil ve yeni teknolojilerden yoksun olmasını ne yapacağız? Hepsini geçtim, fiyatını ne yapacağız? Kas gücü isteyen gitsin 7600 XT alsın.

PowerColor'da iyi markadır. Ben sıfır RX 6600 önermem ama illa sıfır alacaksa Pulse modeli öneririm. RX 6600 sıfır fiyatına ikinci elden temiz RTX 4060 bulunur.
62 dereceyi geçmiyordu ama 63 oldu macun mu eriyor acaba 2 aydır kullanıyorum sıfır geldi.

62 dereceyi geçmiyordu ama 63 oldu macun mu eriyor acaba 2 aydır kullanıyorum sıfır geldi.

Hocam 1 dereceyi kasanı temizleyerek düşürebilirsin macun eskidiği zaman 1 derece gibi düşük bir fark olmaz :D

Ee? VRAM optimizasyonu daha kötü ama. Eski nesil ve yeni teknolojilerden yoksun olmasını ne yapacağız? Hepsini geçtim, fiyatını ne yapacağız? Kas gücü isteyen gitsin 7600 XT alsın.
6700XT alsın daha iyi. Ayrıca doğru hatırlıyorsam sadece Anti-Lag+'a sahip değil 6000 serisi. Eski nesil? 1 nesil eski tamam, yeni teknolojiden yoksun? Hangisinden?

6700XT alsın daha iyi. Ayrıca doğru hatırlıyorsam sadece Anti-Lag+'a sahip değil 6000 serisi. Eski nesil? 1 nesil eski tamam, yeni teknolojiden yoksun? Hangisinden?
Senin o eski nesil kartın 230W çekiyor ve o güce çok fazla. VRAM'i de çok ya sanki. :D Ben teknoloji olayını RX 6000 vs RX 7000 olarak kıyaslamadım. Asıl teknolojiler RTX 4000 serisinde var zaten. RX 7000'inin de çok bir teknolojisi yok ama kas gücü isteniyorsa RX 6700/XT almanın da mantığı yok. Zaten savunduğun RX 6700 ve 6700 XT, 3060 Ti'a denk. :D İkinci el ve sıfır olarak alınacak hiçbir yanları yok. Hani ikinci elde ölü fiyata bulursun, o zaman kaparsın. Onun haricinde alınmaz.
1707684404429.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı