RX 6600 ile FX8300 darboğaz yapar mı?

231981

Kilopat
Makaleler
1
FX 8300 işlemci var çok darboğaz yapar mı? Sistemi komple yenileyeceğim fakat ekran kartı aradan çıksın istiyorum şu an üzer mi acaba 1080p de?

Ağır darboğaz yapar. FX serisi rezaletin bir tık ötesinde. Ryzen 5 5500 ve A520 anakart bakmanı öneririm ucuz yollu bir şey için.

Ağır darboğaz yapar. FX serisi rezaletin bir tık ötesinde. Ryzen 5 5500 ve A520 anakart bakmanı öneririm ucuz yollu bir şey için.

Normalde B550 ve R5 5600'lü sistem toplayacağım da şu anlık ekran kartını aradan çıkartayım diye sormuştum.

FX 8300 işlemci var çok darboğaz yapar mı? Sistemi komple yenileyeceğim fakat ekran kartı aradan çıksın istiyorum şu an üzer mi acaba 1080p de?
Hocam öyle bir yapar ki....

Normalde B550 ve R5 5600'lü sistem toplayacağım da şu anlık ekran kartını aradan çıkartayım diye sormuştum.
Fazla oyun oynamıyorsanız alın bence.

Hocam öyle bir yapar ki...

Fazla oyun oynamıyorsanız alın bence.

Normalde oynuyorum da hem indirimler de alayım uğraşmayayım hem de ekran kartı derdim olmaz diye düşünmüştüm. 1080P'de ne kadar ayar varsa alayını fullesem biraz da olsa düşmez mi darboğaz? AMD'nin sanal 2K ayarı vardı sanırım adını unuttum da onu aktif etsem olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı