Acayip oyun orjinal mi korsan mi belli ki daha önce attığın fsr mod bozmuş oyunun dosyalarını ya bütün sürümleri denerken üst üste kurduğun için olmuş ya da başka birşey bana kalırsa imkanın varsa silip temiz oyunun üzerine dediğim şekilde kur tekrar
Acayip oyun orijinal mi korsan mi belli ki daha önce attığın FSR mod bozmuş oyunun dosyalarını ya bütün sürümleri denerken üst üste kurduğun için olmuş ya da başka bir şey bana kalırsa imkanın varsa silip temiz oyunun üzerine dediğim şekilde kur tekrar.
Bu mod epic games üzerinde crash verdiği doğrulandı ben oyunu korsan oynamama rağmen yaşadığın sorunu yaşamadım MSI afterburner gibi program kullanıyor musun peki
Bu mod epic games üzerinde crash verdiği doğrulandı ben oyunu korsan oynamama rağmen yaşadığın sorunu yaşamadım MSI afterburner gibi program kullanıyor musun peki
Valla garip dene bi bakalım ne olacak hayır farklı ekran kartı kullansan anlayacağım da benimle aynı karta sahipsin bide bende çalışıp sende calismamasi kafada soru işareti
Vallahi garip dene bir bakalım ne olacak hayır farklı ekran kartı kullansan anlayacağım da benimle aynı karta sahipsin bir de bende çalışıp sende calismamasi kafada soru işareti.