RX 6600 ile Hogwarts Legacy FSR 3 modu çalışmıyor

Bana koruma geçmişinin resmini atar mısın hocam ve eğer FSR modu çökmesine neden oluyorsa attığın tüm dosyaları silip çalıştır bir çalışacak mi oyun
Dosyaları silince oyun açılıyor onda sorun yok ama ne zaman mod dosyalarını atıp çalıştırsam çöküyor
1704549895043.png

Dosyaları silince oyun açılıyor onda sorun yok ama ne zaman mod dosyalarını atıp çalıştırsam çöküyor Eki Görüntüle 2076108
Acayip oyun orjinal mi korsan mi belli ki daha önce attığın fsr mod bozmuş oyunun dosyalarını ya bütün sürümleri denerken üst üste kurduğun için olmuş ya da başka birşey bana kalırsa imkanın varsa silip temiz oyunun üzerine dediğim şekilde kur tekrar

Acayip oyun orijinal mi korsan mi belli ki daha önce attığın FSR mod bozmuş oyunun dosyalarını ya bütün sürümleri denerken üst üste kurduğun için olmuş ya da başka bir şey bana kalırsa imkanın varsa silip temiz oyunun üzerine dediğim şekilde kur tekrar.

Şaka gibi ama bu 2. indirişim oyun orijinal Epic üzerinden aldım.

Yok yine olmadı çok enteresan ya orjinal oyunda çalışmıyor crackli oyunda çalışıyor birazdan crakli oyun indiricem galiba :D
Valla garip 😂 dene bi bakalım ne olacak hayır farklı ekran kartı kullansan anlayacağım da benimle aynı karta sahipsin bide bende çalışıp sende calismamasi kafada soru işareti

Vallahi garip 😂 dene bir bakalım ne olacak hayır farklı ekran kartı kullansan anlayacağım da benimle aynı karta sahipsin bir de bende çalışıp sende calismamasi kafada soru işareti.

Yine de yardımın için çok teşekkür ederim crakli oyun indiğinde tekrardan güncellerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı