RX 6600 ile Xbox One S takaslanmalı mı?

Takas mantıklı da Xbox One S'in size sunabileceği pek bir ekstra yok. Pc de ne varsa konsol da da o var.

Birisine Xbox One S karşılığında RX 6600 verebileceğimi söyledim sarı sitede o da kabul etti. Sizce mantıklı olur mu takas? Henüz vermedim tabii ürünü şu an.

One S için takaslamayın, Series S olabilir. Ama elinizdeki kart halihazırda güçlü bir kart zaten.

Birisine Xbox One S karşılığında RX 6600 verebileceğimi söyledim sarı sitede o da kabul etti. Sizce mantıklı olur mu takas? Henüz vermedim tabii ürünü şu an.

One S eski nesil artık, kesinlikle almanızı önerme. Hele RX6600 için.

Vallahi konsollar tarafında bir fikrim yok hiç konsolum olmadı. One S'ler eski mi kalıyor Series S'lere göre?

Evet, Series S ve Series X son çıkan modeller. Series S 1080p ve 2K için, Series X 4K için tasarlandı. 1080p için Series S güzel bir cihaz. Ancak bilgisayarınız varsa tamamen zevk işi, aynı oyunlar bilgisayar üzerinden de oynanabiliyor.

Evet, Series S ve Series X son çıkan modeller. Series S 1080p ve 2K için, Series X 4K için tasarlandı. 1080p için Series S güzel bir cihaz. Ancak bilgisayarınız varsa tamamen zevk işi, aynı oyunlar bilgisayar üzerinden de oynanabiliyor.
O zaman hiç macera aramaya gerek yok aynı oyunlar var ise değil mi?

O zaman hiç macera aramaya gerek yok aynı oyunlar var ise değil mi?

PlayStation üzerinde PS exclusive denen PS özel oyunlar var ancak onlarda yavaş yavaş bilgisayara gelmeye başladı. Oyun çıktığı gibi oynamak isterim, birkaç yıl beklemek istemiyorum diyenler için güzel cihaz. Ancak fiyatı da güzel ülkemizde 😅 Xbox tarafında o tarz oyunlar yok artık, uzun süre olacağını da sanmıyorum.

Bence yapmayın hocam One S yeni nesil oyunlarda 30 FPS veriyor ama yeni nesil oyunlarda RX 6600 high ayarlarda 60 FPS kaldıra biliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı