kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 30 Mayıs 2022 #41 @Gapirkont olmaz. Kart kendisini bir riskte hissederse çöküp Wattman ayarlarını geri yükler biliyorsun.
@Gapirkont olmaz. Kart kendisini bir riskte hissederse çöküp Wattman ayarlarını geri yükler biliyorsun.
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.983 Çözümler 8 30 Mayıs 2022 #42 kino dedi: @Gapirkont olmaz. Kart kendisini bir riskte hissederse çöküp WattMan ayarlarını geri yükler biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Gapirkont dedi: Tamamdır, 1050'de birkaç oyunda hata vermezse düşürmeye devam edeyim mi, yoksa hata vermezse 1050'de mi kalsın tam olarak anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Mesajı sonradan düzenlemiştim ancak görmediniz sanırım. Son olarak buna da cevap verebilirseniz çok mutlu olurum hocam. @kino
kino dedi: @Gapirkont olmaz. Kart kendisini bir riskte hissederse çöküp WattMan ayarlarını geri yükler biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Gapirkont dedi: Tamamdır, 1050'de birkaç oyunda hata vermezse düşürmeye devam edeyim mi, yoksa hata vermezse 1050'de mi kalsın tam olarak anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Mesajı sonradan düzenlemiştim ancak görmediniz sanırım. Son olarak buna da cevap verebilirseniz çok mutlu olurum hocam. @kino
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 30 Mayıs 2022 #43 @Gapirkont bence 1050'de kalsın iyice dibi görmeye de gerek yok. Bu değerde stabil ve performanslı ise yeterli.
@Gapirkont bence 1050'de kalsın iyice dibi görmeye de gerek yok. Bu değerde stabil ve performanslı ise yeterli.
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.983 Çözümler 8 30 Mayıs 2022 #44 kino dedi: @Gapirkont bence 1050'de kalsın iyice dibi görmeye de gerek yok. Bu değerde stabil ve performanslı ise yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, cidden çok teşekkür ederim yardımlarınız ve ilginiz için. Çok yardımcı oldunuz sağ olun.
kino dedi: @Gapirkont bence 1050'de kalsın iyice dibi görmeye de gerek yok. Bu değerde stabil ve performanslı ise yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, cidden çok teşekkür ederim yardımlarınız ve ilginiz için. Çok yardımcı oldunuz sağ olun.