RX 6600 R5 5500 sistem ile Metro Exodus Enchanced Edition rahat oynanır mı?

RTX açamaz çünkü RTX açılacak bir şey değil, NVIDIA'nın RT ve Tensör çekirdeklerine sahip modellerinin adı. Ayrıca Ray Tracing açmaması için bir sebep söyleyebilirsin, ben açtım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açık dünyada Ultra ve RT açık zor oynanır ama Medium ve RT açık oynarsınız ya da tünellerde sorun olmaz. Yamantau bölümünde FPS çok düşük mesela etraf bitki ağaç dolu olduğu için. Yani bölüm bölüm değişiyor. RX 6700 ile High ve RT Açık oynuyordum.

Açık dünyada belli başlı bölgelerde düşük FPS vermekte, diğerleri arasında daha belirgin olan Caspian gibi.
Dediğinizin aksine iç mekanlarda daha belirgin ışıklandırmalar vs. olduğu için iç mekanlarda açık dünyaya oranla daha düşük performans alınıyor.

12100F RX 6600 ile Extreme ayarlarda RT Ultra da 40+ akıcı bir şekilde oynanıyor fakat iç mekanlarda 25 FPS'e düştüğünü gözlemledim, standart sürümü oynamanızı öneririm.
İstediğiniz gibi RT açar kapatırsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlar benzer sistemler. Oynatır bence.

Sanırım adil, PCI-e 3.0 vs.

Enchanted versiyonda Ultra ayarlarda RT High ve gölgeler hibrit olarak akıcı oynatır.

Hocam peki sizce Enchanced - Normal sürüm arasında gerçekten iyi bir görüntü kalitesi farkı var mı? Yani Enchanced indirme riskini almaya değer mi?

Hocam peki sizce Enchanced - Normal sürüm arasında gerçekten iyi bir görüntü kalitesi farkı var mı? Yani Enchanced indirme riskini almaya değer mi?
Bayağı var. Ben normal ve medium grafikler ile bitirdim. Biraz argoya kaçacak ama köpek gibi full grafikler.

Bayağı var. Ben normal ve medium grafikler ile bitirdim. Biraz argoya kaçacak ama köpek gibi Full grafikler.

Eyvallah hocam tamamdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı