RX 6600 R5-5500 sistem yükseltme önerisi

Ryzen 5 5500 B450 mk ve elinizdeki RAM'leri satın ortalama 2K+1700+800 desek.
Böyle yapabilirsiniz elinizdeki parçaları satın ama.

5FPS fazla almak için mi böyle yapsın? Sıfır alırken tamam da en az parayla daha fazla FPS alınacaksa ölü yatırım olur bu.

5FPS fazla almak için mi böyle yapsın? Sıfır alırken tamam da en az parayla daha fazla FPS alınacaksa ölü yatırım olur bu.
16 mb l3 önbellek ile FPS oyunları yerine 32 mb l3 önbellekle fps oyunları arasındaki fark 5 fps mi? Ekran kartı gerektiren oyunlarda birşey diyemiyorum.

Ramsiz pc calismazki galiba mahsur gorun hic anlamiyorum pc den
Ram attım ya hocam.

Sana yeni DDR5 RAM aldırmaya çalışıyor ama anlamsız bir yatırım hocam uğraşma ekran kartı işlemcini yükseltmeye bak.

Peki bu PC'yi 15 K'ya satip ustune eklemek mi daha iyi olur yoksa parca almak mı?

16 MB L3 önbellek ile FPS oyunları yerine 32 MB L3 önbellekle FPS oyunları arasındaki fark 5 FPS mi? Ekran kartı gerektiren oyunlarda bir şey diyemiyorum.

RAM attım ya hocam.

Gordum teşekkür ederim.

3080 ikinci elde minimum 11k? Ryzen 5 5600 de 2800 2700'e bulunsa bütçesine yetecek mi sanıyorsun?

O parcalari hangi siteden satabilirim acaba bilginiz var mı?

3080 ikinci elde minimum 11k? Ryzen 5 5600 de 2800 2700'e bulunsa bütçesine yetecek mi sanıyorsun?

Elindekini satacakya? 5600 için ekleyeceği sıfır alsa 1500 olur. Ekran kartını rahat 5binden satsa üstüne 6K koyup alır. En azından parasının hakkını alır Rust oynuyorum diyor güçlü GPU lazım.

Elindekini satacakya? 5600 için ekleyeceği sıfır alsa 1500 olur. Ekran kartını rahat 5binden satsa üstüne 6K koyup alır. En azından parasının hakkını alır Rust oynuyorum diyor güçlü GPU lazım.
bu sistemle rustta 50 60 fps alıyorum çok sevdiğim bi oyun daha rahat oynamak istiyorum o yüzden sizi rahatsız ettim kusura bakmayın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı