RX 6600 R5 5600 sistem için Gigabyte G24F-2 yeterli mi?

Watch1q

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Gigabyte G24F-2 modelinin siparişini verdim 2-3 saat önce. Şu an kullandığım sistem;
Sapphire Pulse RX 6600.
Ryzen 5 5600'lü bir sistemim var. Almış olduğum monitör yeterli gelir mi, sorun olur mu? Ayrıca monitör çok övülen bir monitör. Sorun çıkar mı sizce? İtopya üzerinden sipariş verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Gigabyte G24F-2 modelinin siparişini verdim 2-3 saat önce. Şu an kullandığım sistem;
Sapphire Pulse RX 6600.
Ryzen 5 5600'lü bir sistemim var. Almış olduğum monitör yeterli gelir mi, sorun olur mu? Ayrıca monitör çok övülen bir monitör. Sorun çıkar mı sizce? İtopya üzerinden sipariş verdim.
Monitör güzel fakat indirimde bayağı düşüyordu sanırsam.

RX 6600 zaten 1080p kart, neden sorun olsun? Lakin o monitör 4600TL asla etmez. Yerinizde olsam iptal ederdim, aynı fiyata 27 inç Dell monitör var. Monitör güzel olsa dahi 2 hafta önce 3600 TL'ydi, neden 1000TL daha fazla veresiniz ki? Dell 27" G2722HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR

Hocam çok övduler hiç sorunla karşılaşmamış kimse o yüzden odagim oraya kaydı.

Yeterli de indirim bekle 3 gün sonra tekrar 3500 3600 civarına düşme ihtimali yüksek.

Hocam cuma günü sipariş verecektim aksilikler oldu şimdi acele etmemin sebebi bayram tatili giriyor kargolar çalışmıyor 2 hafta sonra elime ulaşır.

Hocam konuya dahil de olabilir @SameTpz @562410 @oktyky @fatsaordu sorum şu CS:GO oynuyorum ve yeni tıkladım sistemi de rekabetçi veya atölye haritasına girerken 1.de hızlı giriyor ama disconet atip rekabetçi veya farklı bir şeye girmek istediğimde harita yüklenmiyor veya 2 3 sonra yükleniyor sorun ne olabilir sizce.

Bakayım hocam olmasa öyle yapayım

Hocam iyi ki almışım stokta bitmiş Akakçe den kontrol ettim şimdi
Akakçe'de sadece belirli sitelerin stokları gözüküyor, indirimin yapılacağı site İtopya'da hala stok bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı