Çözüldü RX 6600 - Ryzen5 5500 sistem CS2'de 200 FPS'den 130 FPS'e düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RONUT

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
RX 6600, Ryzen R5 5500 sistemde CS2'de 200 FPS’lerde, arada bir 130’lara düşüyor. Monitör 144 Hz olduğu için 150 olsa bile sorun olmayacak ama NZXT'den baktığımızda GPU %90-%99 arasında, CPU %40'larda, normal mi?

Çözüm
RX 6600, Ryzen R5 5500 sistemde CS2'de 200 FPS'lerde, arada bir 130'lara düşüyor. Monitör 144 Hz olduğu için 150 olsa bile sorun olmayacak ama NZXT'den baktığımızda GPU %90-%99 arasında, CPU %40'larda, normal mi?

CS2'nin optimizasyonu maalesef ki çok kötü, kendi launch options'ımı atayım.
+exec autoexec.cfg -nojoy -tickrate 128 -high -novid +cl_threaded_bone_setup 1 +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -threads 7

Threads kısmını normalden 1 fazla yazın. Bende 6 var, 7 yazıyorum.
CPU kullanımının düşüklüğü Source 2 ile gelen bir sıkıntı, bazı işlemciler sıkıntı yaşıyor.
Max FPS ayarını, MSI Afterburner var ise oradan kısıtlamanızı öneririm, frametime veya input lag sıkıntılarınız var ise.
RX 6600, Ryzen R5 5500 sistemde CS2'de 200 FPS'lerde, arada bir 130'lara düşüyor. Monitör 144 Hz olduğu için 150 olsa bile sorun olmayacak ama NZXT'den baktığımızda GPU %90-%99 arasında, CPU %40'larda, normal mi?

CS2'nin optimizasyonu maalesef ki çok kötü, kendi launch options'ımı atayım.
+exec autoexec.cfg -nojoy -tickrate 128 -high -novid +cl_threaded_bone_setup 1 +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -threads 7

CPU kullanımının düşüklüğü Source 2 ile gelen bir sıkıntı, bazı işlemciler sıkıntı yaşıyor.
Max FPS ayarını, MSI Afterburner var ise oradan kısıtlamanızı öneririm, frametime veya input lag sıkıntılarınız var ise.

Çözüm
CS2'nin optimizasyonu maalesef ki çok kötü, kendi launch Options'ımı atayım.
+Exec autoexec. CFG -nojoy -tickrate 128 -high -novid +cl_threaded_bone_setup 1 +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -Threads 7

Grafikler en yüksekte benim düşürmez değil mi bu ayarlar grafikleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı