ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Donanım Arşivi'nin paylaştığı 11.000 TL Sistem Stok 500 Tane isterseniz göz atabilirsiniz köşeye bıraktım.
Ucuz bulup bulmamak artık size kalmış. Bana göre iyi.
Bu sistemin max. ederi 10.499 dur. 9.999 olsa güzel fiyat denilip alınırdı. İçindeki ekran kartı 6.500₺ ye bulunabiliyor. Ekran kartsız sistem 4.500₺ ye denk geliyor. Tek tek toplasan neredeyse yakın fiyata topluyorsun zaten. Hatta kampanyalarla vs. daha iyisini bile toplarsın. Siz hangi evrende hangi piyasada yaşıyorsunuz ben anlamıyorum.
Bu sistemin max. ederi 10.499 dur. 9.999 olsa güzel fiyat denilip alınırdı. İçindeki ekran kartı 6.500₺ ye bulunabiliyor. Ekran kartsız sistem 4.500₺ ye denk geliyor. Tek tek toplasan neredeyse yakın fiyata topluyorsun zaten. Hatta kampanyalarla vs. daha iyisini bile toplarsın. Siz hangi evrende hangi piyasada yaşıyorsunuz ben anlamıyorum.
Tek tek toplama ile ayda yılda bir çıkan sistem arasında 1.500₺ fark varsa zaten iyi bir indirim olmuyor bu. Kampanya vs. kovalasan 1 haftaya yaysan 12.500₺ civarına gelen sistem 11.500e kadar düşer. 500₺ fark olmuş oluyor. Her şeyi toptan kendi kafasına kendi stoğuna kendi işine göre satan bir işletme çok daha uyguna satıyor olmalı. Kısacası fiyat fiyasko