RX 6600 sistem alınır mı?

Hocam babam sağ olsun bütçeyi çok daha fazlasına kadar çıkarabiliyordu ancak tercihimi gene 6600'den yana kullandım.

Hocam bir de bu iki sistem arasında ekran kartında başka kritik kaç tene farklılık var performans olarak i3 daha iyi diye biliyorum.

Hocam babam sağolsun bütçeyi çoook daha fazlasına kadar çıkarabiliyordu ancak tercihimi gene 6600'den yana kullandım.
Tercih hocam.

Hocam bir de bu iki sistem arasında ekran kartında başka kritik kaç tene farklılık var performans olarak i3 daha iyi diye biliyorum.
Evet daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tercih hocam.

Evet daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani o 800 TL'lik fark diğerlerini düşürmüyor dur inşallah.

Hocam ben çok ekran kartı kullandım, AMD ile aramda bir bağ var ama yiğidi öldür hakkını yeme. NVIDIA çok iyi ekran kartında.

Nvdaya asla lafım yok ve çok severim kendisini ama bu aralar AMD'de kendini inanılmaz geliştirme ileride bence yazılım konusunda NVIDIA'yla yarışır.

Nvdaya asla lafım yok ve çok severim kendisini ama bu aralar AMD'de kendini inanılmaz geliştirme ileride bence yazılım konusunda NVIDIA'yla yarışır.

Bir de acaba 3060a 12 GB RAM gerekli mi?

VRAM artık çok önemli, 3060 ile 12 GB VRAM fazla bile ama güncel oyunlar günümüzde minimum 5 GB VRAM tüketiyor.

Evet ben mesela 6500XT düşünüyordum ama 4 GB RAM biraz düşük geldi. Biraz değil bayağı geldi hatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı