Para biriminize göre pahalıymış sanırım. 4 yıllık deneyimlerime göre AMD ekran kartı önermiyorum. Ama bütçen maksimum buna uyuyorsa alınır mı dersen alınır. AMD ekran kartı biraz da şans işidir bu arada, sürekli wattman hatası veren bir ekran kartı da denk gelebilir ve bu kötü olur. RTX 3060 vb. varsa bu fiyat bandında onu daha çok öneririm. Bu arada benim atalarım da Bulgaristan göçmeni bende bulgar sayılırım.
Para biriminize göre pahalıymış sanırım. 4 yıllık deneyimlerime göre AMD ekran kartı önermiyorum. Ama bütçen maksimum buna uyuyorsa alınır mı? Dersen alınır. AMD ekran kartı biraz da şans işidir bu arada, sürekli WattMan hatası veren bir ekran kartı da denk gelebilir ve bu kötü olur. RTX 3060 vb. varsa bu fiyat bandında onu daha çok öneririm. Bu arada benim atalarım da Bulgaristan göçmeni bende bulgar sayılırım.
Para biriminize göre pahalıymış sanırım. 4 yıllık deneyimlerime göre AMD ekran kartı önermiyorum. Ama bütçen maksimum buna uyuyorsa alınır mı? Dersen alınır. AMD ekran kartı biraz da şans işidir bu arada, sürekli WattMan hatası veren bir ekran kartı da denk gelebilir ve bu kötü olur. RTX 3060 vb. varsa bu fiyat bandında onu daha çok öneririm. Bu arada benim atalarım da Bulgaristan göçmeni bende bulgar sayılırım.