RX 6600 sistem alınır mı?

The Prophecy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar resimdeki sistem alınır mı? Alınmazsa niye alınmaz yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar resimdeki sistem alınır mı? Alınmazsa niye alınmaz yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu arada bulgaristanlıyım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-11-14-22-52-192_bg.emag.android.jpg
    Screenshot_2023-06-11-14-22-52-192_bg.emag.android.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2023-06-11-14-23-02-146_bg.emag.android.jpg
    Screenshot_2023-06-11-14-23-02-146_bg.emag.android.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Para biriminize göre pahalıymış sanırım. 4 yıllık deneyimlerime göre AMD ekran kartı önermiyorum. Ama bütçen maksimum buna uyuyorsa alınır mı dersen alınır. AMD ekran kartı biraz da şans işidir bu arada, sürekli wattman hatası veren bir ekran kartı da denk gelebilir ve bu kötü olur. RTX 3060 vb. varsa bu fiyat bandında onu daha çok öneririm. Bu arada benim atalarım da Bulgaristan göçmeni bende bulgar sayılırım.

Para biriminize göre pahalıymış sanırım. 4 yıllık deneyimlerime göre AMD ekran kartı önermiyorum. Ama bütçen maksimum buna uyuyorsa alınır mı? Dersen alınır. AMD ekran kartı biraz da şans işidir bu arada, sürekli WattMan hatası veren bir ekran kartı da denk gelebilir ve bu kötü olur. RTX 3060 vb. varsa bu fiyat bandında onu daha çok öneririm. Bu arada benim atalarım da Bulgaristan göçmeni bende bulgar sayılırım.

Teşekkürler ancak aynı özelliklere sahip bir 3060 1900'lerden basliyor.

Para biriminize göre pahalıymış sanırım. 4 yıllık deneyimlerime göre AMD ekran kartı önermiyorum. Ama bütçen maksimum buna uyuyorsa alınır mı? Dersen alınır. AMD ekran kartı biraz da şans işidir bu arada, sürekli WattMan hatası veren bir ekran kartı da denk gelebilir ve bu kötü olur. RTX 3060 vb. varsa bu fiyat bandında onu daha çok öneririm. Bu arada benim atalarım da Bulgaristan göçmeni bende bulgar sayılırım.

Anlaşıldı, alın gitsin o zaman. Benzerini arkadaşıma aldırmıştım memnun.

Bir sorum daha olacak hocam kasa ve PSU markasız bu sorun olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı