RX 6600 sistem alınır mı?

YusfCan35

Decapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki sistem iş görür mü? Ben parçaları buldum ve aşağı yukarı toplam 10500 TL'ye kapattım pazarlıkla. Şimdi tek bir sorum kaldı. Bu sistemi toplatırsam GTA 5'i orta ayarlarda kaç FPS oynayabilirim? Ya da oyun bilgisayarı olarak kullanabilir miyim? Mesela RDR 2 oynatır mı?

Ekran kartı: AMD RX 6600.
RAM: 16 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA5 dediğin oyunu ben 1050Tİ ile yüksek ayarda oynuyordum kanka, sürekli bu örneği vermeyin lütfen artık :D dediğin tüm oyunları yüksek-ultra ayar oynarsın o sistemle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki sistem iş görür mü? Ben parçaları buldum ve aşağı yukarı toplam 10500 TL'ye kapattım pazarlıkla. Şimdi tek bir sorum kaldı. Bu sistemi toplatırsam GTA 5'i orta ayarlarda kaç FPS oynayabilirim? Ya da oyun bilgisayarı olarak kullanabilir miyim? Mesela RDR 2 oynatır mı?

Ekran kartı: AMD RX 6600.
RAM: 16 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.

İşlemciyi yakınlarda ryzen 5 5500 olarak buldum. Rdr 2 oynamak için topluyorum pc yi. Acaba orta ayarlarda çok sıkıntı etmeden oynatır mı ?

İşlemciyi yakınlarda Ryzen 5 5500 olarak buldum. RDR 2 oynamak için topluyorum PC'yi. Acaba orta ayarlarda çok sıkıntı etmeden oynatır mı?
RDR 2 Ultra ayarlarda bile oynatır merak etme ama Ryzen 5 5500'ün PCI-e 4.0 desteği yok. Ryzen 5 3600 koyulmasının sebebi bu genelde. i3 12100F'e de bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı