RX 6600 sistem CS ve Valorant'ta 100-140 FPS veriyor

akifffwq

Decapat
Daha fazla  
Sistemim Ryzen 5 5500 RX 6600 16 GB RAM'im var. Normalde YouTube'da sistemim CS ve Valorant gibi oyunlarda ortalama 220-350 FPS veriyor. Ama ben 100-140 FPS alıyorum. Minecraft gibi düşük sistemli oyunda bile 200 FPS alıyorum işlemcim 70-78 derece aralığında. Sizce sorun nedir?

Sistemim Ryzen 5 5500 RX 6600 16 GB RAM'im var. Normalde YouTube'da sistemim CS ve Valorant gibi oyunlarda ortalama 220-350 FPS veriyor. Ama ben 100-140 FPS alıyorum. Minecraft gibi düşük sistemli oyunda bile 200 FPS alıyorum işlemcim 70-78 derece aralığında. Sizce sorun nedir?

YT'deki videolarda her şeyi maksimum performansa çekiyorlar. Basic'de değil. Eğer maksimuma çekerseniz parçaların ömrünü kısaltırsınız. FPS değerleriniz normal.

Son düzenleyen: Moderatör:

Selamlar,
İletmiş olduğun sorun yeni mi olmaya başladı. Yoksa ara sıra yapıyor muydu? Birçok neden olabilir?

1. İşlemci termal macun en son ne zaman yeniledin.
  2. İşlemci fanını ve kasa temizliğini en son ne zaman yaptın.
  3. Kasa'nin hava akışı nasıl? Kaç adet fan mevcut?
  4. En son ekran kartı ve Windows güncellemelerini ne zaman yaptın?

Aklıma gelen bunlar. Eksik varsa arkadaşların eklemerini isterim.

YT'deki videolarda her şeyi maksimum performansa çekiyorlar. Basic de değil. Eğer maksimuma çekerseniz parçaların ömrünü kısaltırsınız. FPS değerleriniz normal.

Parçalın ömrü öyle bir şeyde kısalmaz, konunuza cevap yazdım yeni bir bilgisayar kullanıcısısınız lütfen bilmeden yorum yapmayın.

Ekran kartının driver güncellemelerini kontrol edin hocam.
Ayrıca unutmadan ileteyim, V-Sync açık kalmış olabilir FPS'i monitörünüzün herz'ine eşitliyor.

Driverlar güncel değil ise güncelleyin hocam. AMD sam kapalı ise açın. HPET'i kapatın. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi V-Sync açık ise kapatın. Radeon chill açık ise kapatın. Sıcaklık değerleri normal gözüküyor, FPS değerleri normal değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı