Tory Schistad Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 FiveM oynarken Alt Tab atınca bir süreden sonra PC kendi kendine restart atıyor sürekli. PC özellikleri; RX 6600. AMD Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM.
FiveM oynarken Alt Tab atınca bir süreden sonra PC kendi kendine restart atıyor sürekli. PC özellikleri; RX 6600. AMD Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM.
KS KS Tory Schistad Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #11 Nicknaim dedi: Düzeldi mi sorun? Genişletmek için tıkla... Şuan girdim bir kere tekrar restart attı nasıl çözerim bu durumu anlamadım başka oyunlarda sorun olmuyor normal gta'da olmuyor ama fivemde restart atıyor hocam. Nicknaim dedi: Düzeldi mi sorun? Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhaba bu sorun tekrardan aynı sorunu verdi bütün şeyi attım yardımcı olabilir misiniz tekrardan? Son düzenleme: 30 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Nicknaim dedi: Düzeldi mi sorun? Genişletmek için tıkla... Şuan girdim bir kere tekrar restart attı nasıl çözerim bu durumu anlamadım başka oyunlarda sorun olmuyor normal gta'da olmuyor ama fivemde restart atıyor hocam. Nicknaim dedi: Düzeldi mi sorun? Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhaba bu sorun tekrardan aynı sorunu verdi bütün şeyi attım yardımcı olabilir misiniz tekrardan?