TheTutkun Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 106 9 Eylül 2023 #1 3D grafik performansı 5 yıldız gösteriyor oyun ama düşük ayarlarda bile oyun çok takılıyor.
Kartellmeto Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 445 Çözümler 5 Yer Istanbul - Newcastle Tyne Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #2 Çok lig yüklediyseniz oyun kaldırmıyor. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 9 Eylül 2023 #3 SSD kurulu değilse SSD'ye kur. Artı 0 Eksi
KS KS TheTutkun Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 106 9 Eylül 2023 #4 Atamyolundayız dedi: SSD kurulu değilse SSD'ye kur. Genişletmek için tıkla... Oyun ssd ye kurulu Kartellmeto dedi: Çok lig yüklediyseniz oyun kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... 5 büyük lig ve tff 1 lig ile süper lig kurulu sadece Yüz paketi vs vardı hepsini sildim hala düzelmiyor Son düzenleme: 9 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: SSD kurulu değilse SSD'ye kur. Genişletmek için tıkla... Oyun ssd ye kurulu Kartellmeto dedi: Çok lig yüklediyseniz oyun kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... 5 büyük lig ve tff 1 lig ile süper lig kurulu sadece Yüz paketi vs vardı hepsini sildim hala düzelmiyor
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 9 Eylül 2023 #5 TheTutkun dedi: Oyun SSD'ye kurulu. 5 büyük lig ve TFF 1 lig ile Süper Lig kurulu sadece. Yüz paketi vs vardı hepsini sildim hala düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum. Ben yağ gibi oynuyorum Artı 0 Eksi
TheTutkun dedi: Oyun SSD'ye kurulu. 5 büyük lig ve TFF 1 lig ile Süper Lig kurulu sadece. Yüz paketi vs vardı hepsini sildim hala düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum. Ben yağ gibi oynuyorum