Çözüldü RX 6600 sistem Fortnite ve Minecraft'ta düşük FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zalplex

Decapat
Merhaba benim RX6600 ekran kartım bulunmakta 22.5.1 WHQL sürücüsündeyim Minecraft'ta 70-80 FPS zor alıyorum ek olarak Fortnite'ta ise ekran kartı kullanımım düşüyor ve FPS düşmesi yiyorum FPS'im bayağı düşük seyrediyor yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Bir.

BIOS ayarları yapılı mı?

Fortnite kaç FPS aliyorsunuz sisteminiz nedir?

Bir.

BIOS ayarları yapılı mı?

BIOS ayarı yok yapılacak sadece RAM MHz normal değerde değilse normale alması gerekmektedir o da o kadar etki yaratmaz.

BIOS ayarı yok yapılacak sadece RAM MHz normal değerde değilse normale alması gerekmektedir o da o kadar etki yaratmaz.
XMP açık İşlemcim 11400F RX6600 3200 MHZ 8X2 16GB Ram bulunmakta ama optimizasyon sıkıntısı olarak sanırım AMD'de bir sıkıntı bulunmakta.

VRAM ayarı ve sanallaştırma ikisi de etki ediyor 6150SE ile 400 FPS alıyorum 60 70 iken.

XMP açık işlemcim 11400F RX6600 3200 MHz 8x2 16 GB RAM bulunmakta ama optimizasyon sıkıntısı olarak sanırım AMD'de bir sıkıntı bulunmakta.

Hocam ben fort 150 FPS sabit alıyorum destansıda her şeyimiz aynı siz kaç FPS aliyorsunuz. Ve sıcaklıklar. Ne durumda bende de öyle dönüyordu sıcaklıktan dolayimis bakar mısınız rica etsem.

Hocam ben fort 150 FPS sabit alıyorum destansıda her şeyimiz aynı siz kaç FPS aliyorsunuz. Ve sıcaklıklar. Ne durumda bende de öyle dönüyordu sıcaklıktan dolayimis bakar mısınız rica etsem.
Hocam Destansıda benimde FPS'im artıyor GPU %99 oluyor ama ayarları ORTA-DÜŞÜK yapınca FPS düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…