RX 6600 sistem görüntü vermiyor

NoCubeTV

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8gb) 3200 mhz ddr4
SSD veya HDD modeli
Kingston Nv1 500gb 2100-1700mb/s m.2 2280 Nvme SSD
Ekran kartı
RX 6600
İşlemci
i3-10105F
RX 6600 ekran kartım ve 4.0 anakartım var bilgisayarı açtığımda fanlar 5 saniye döndükten sonra dönmeyi bırakıyor ve ekran gelmiyor. Siyah kalıyor yeni topladım ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının çıkışına taktığınıza emin misiniz hdmi kabloyu? Soruyorum, çünkü ben de geçen hafta kabloyu anakarta takmış, görüntü bekliyordum.
Bazen basit şeyler gözden kaçabiliyor.

Monitörünüzün HDMI ve DP çıkışı varsa bunları tek tek deneyin. Ekran kartının çıkşlarını farklı kablolarla deneyin.

Fanlar dönmeyi bırakıyor demiş arkadaşımız. Görüntü kablosundan bahsetmiş herkes. Sorun donanım kaynaklı. Montajı kontrol edin. Ramlar cpu montajı doğru mu, ekran kartı yuvaya tam oturmuş mu, PSU dan gelen cpu ve vga güç kabloları bağlı mı ? Mümkünse kasanın iç görüntüsünü paylaşın.

Fanlar dönmeyi bırakıyor demiş arkadaşımız. Görüntü kablosundan bahsetmiş herkes. Sorun donanım kaynaklı. Montajı kontrol edin. RAM'lar CPU montajı doğru mu, ekran kartı yuvaya tam oturmuş mu, PSU'dan gelen CPU ve VGA güç kabloları bağlı mı? Mümkünse kasanın iç görüntüsünü paylaşın.

Goruntu de gelmiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı