RX 6600 sistem kötü mü?

Efee35

Decapat
Katılım
12 Ekim 2023
Mesajlar
414
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar görseldeki sistem pazar günü sipariş verdim diğer forumlarda herkes çok pahalıya almışsın diyor kafam çok karıştı sistemden hevesim kaçtı açıkçası sistemi ve fiyatını yorumlar mısınız acaba 2.el sistem alamam bütçem maksimum kasa için 19k.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20250208-211651.png
    76,9 KB · Görüntüleme: 69
Kötü değil ama bir tık pahalı. 20kya 4060'lı sistemler düşüyor arada onlara bakmanızı tavsiye ederim.
 
Sıfır için ideal sistem fiyatı 1080p için fena olmayan bir sistem 2.elden az daha bütçe ekleyerek RX6800'lü DDR5 sistem dizilirdi 2025 yılında 6000 ve 3000 serisi sıfır alınmaz.
 

Çok takma kafaya. Zaten heveslenmişsin almışsın sistem gayet iyi. Ben de sistemimi biraz pahalıya aldım ama sıkıntısı yok. Bu arada soğutucu olarak bir şey seçtiniz mi?
 
Biraz pahalı denilebilir ama çok takma kafaya. Zaten heveslenmişsin almışsın sistem gayet iyi.

Teşekkürler hocam gerçekten başka forumdaki insanlar sistemden soğuttular öyle bir mesaj yazıyorlarki içime su serptiniz açıkçası.
 
Güzel bir sistem almışsınız hocam, 18 bin TL için gayet ideal bir PC. Canınızı sıkmayın.
Kötü değil ama bir tık pahalı. 20kya 4060'lı sistemler düşüyor arada onlara bakmanızı tavsiye ederim.
Sırf 4060 diye diğer tüm bileşenlerden kısıyorlar hocam, alınmaz onlar.
 
Ama o fiyata daha iyi bir monitör bulunurdu hayırlı olsun sistemin genel olarak güzel.
 
Teşekkürler hocam gerçekten başka forumdaki insanlar sistemden soğuttular öyle bir mesaj yazıyorlarki içime su serptiniz açıkçası.

Hocam ben de bilgisayar aldığımda aynı durumu yaşadım biri yazıyor pahalı biri yazıyor F/P değil biri yazıyor şunu alabilirdin bilmem ne almışsın zaten hem en fazla ne değişecek en fazla ne fark olacak.
 
Güzel bir sistem almışsınız hocam, 18 bin TL için gayet ideal bir PC.

Sırf 4060 diye diğer tüm bileşenlerden kısıyorlar hocam, alınmaz onlar.

Haklısınız hocam ama maalesef performans kaliteden ödün vermeyi gerektiriyor ülkemiz için. Zaten sistem kötü değil ama RX6600 yerine 4060 daha mantıklı olur bana kalırsa.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…