RX 6600 sistem kötü mü?

Hocam ben de bilgisayar aldığımda aynı durumu yaşadım biri yazıyor pahalı biri yazıyor F/P değil biri yazıyor şunu alabilirdin bilmem ne almışsın zaten hem en fazla ne değişecek en fazla ne fark olacak.

Haklısınız hocam pek bir şey değişmez fakdt herkes 4060 alınır o fiyata diyor tamam sistem öner aynı fiyata diyorum bir sistem atıyor 23k😂

Bu forum hakkında en sevmediğim özelliklerden biri, ya adama 1000 TL bütçem var diyorum yok şu kadar ekle bunu yok şunu al ben zaten Max bütçeyi koyuyorum.
Hocam bu forumdan memnunum ben aynı sistemi ismini vermiycem başka foruma attım herkes çoştu hemen iptal et daha iyi alırsın diye hatta biri bu sistemin aynısını 14kya satmaya çalıştı bana

Monitör iyi sistem normal parçalar kaliteli hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam ☺️

Bütçe kötü biraz daha pahalıya çok daha iyi sistemler var ama bu bütçeyle bu kadar indirim kovalamazsan.Parçalar kaliteli en azından.
Hocam bütçe kötü değil Eylül'den belli sadece hafta sonu çalışarak biriktirdim parayı herkesin durumu eşit değil yani

Benim için sistemin sıkıntısız 3 sene götürmesini istiyordum ağır oyunlar oynamıyorum zaten o yüzden kaliteli parçalar seçtim bütün hepinize teşekkür ederim rahatlıkla yatabilir artık😄

Hocam bu forumdan memnunum ben aynı sistemi ismini vermiycem başka foruma attım herkes çoştu hemen iptal et daha iyi alırsın diye hatta biri bu sistemin aynısını 14kya satmaya çalıştı bana

Teşekkürler hocam ☺️

Hocam bütçe kötü değil eylül'den belli sadece hafta sonu çalışarak biriktirdim parayı herkesin durumu eşit değil yani

Hocam dediğim gibi çok takmayın kafanıza ben sistem alırken 2 ekran kartı arasında kalmıştım 4060 ile B580 içimdeki NVIDIA hissi ağır basmıştı 4060 almıştım alırken de çok stres yapmıştım şimdi bilgisayar elimde ve diyorum ki B580 de alsaydım 4060 da alsaydım üzülmezmişim.

Teşekkürler hocam ☺️

Hocam bütçe kötü değil eylül'den belli sadece hafta sonu çalışarak biriktirdim parayı herkesin durumu eşit değil yani

Benim için sistemin sıkıntısız 3 sene götürmesini istiyordum ağır oyunlar oynamıyorum zaten o yüzden kaliteli parçalar seçtim bütün hepinize teşekkür ederim rahatlıkla yatabilir artık😄

3 yıl çok rahat götürür hocam ama 5 yıl sonra falan ne yaparsınız grafikleri ultradan higha çekersiniz 😁

Hocam dediğim gibi çok takmayın kafanıza ben sistem alırken 2 ekran kartı arasında kalmıştım 4060 ile B580 içimdeki NVIDIA hissi ağır basmıştı 4060 almıştım alırken de çok stres yapmıştım şimdi bilgisayar elimde ve diyorum ki B580 de alsaydım 4060 da alsaydım üzülmezmişim.

Sağ olun hocam sisteminizi güle güle hayırlı günlerde kullanın.

3 yıl çok rahat götürür hocam ama 5 yıl sonra falan ne yaparsınız grafikleri ultradan higha çekersiniz 😁

Ultra benim için pek önemli değil çok kötü sistemlerle oynadım hocam alışkınım ben 😄

@Efee35 kötü derken arada kalmış yani 2k eklenince rx7600 alınabiliyor ve o daha iyi bende de 6600 var yani
Sağolun hocam fakst durum ortada bazı şeyler olmayınca olmuyor nasipte bu ekran kartı varmış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı