RX 6600 sistem ne kadar eder?

mert3689

Femtopat
Üç yıl önce aldım sistemi ama çok zorlamadan kullandım ara sıra kullanarak. Sizce sarı site de nasıl bir fiyat vereyim?

IMG_20250512_002522.jpg

Güç kaynağı ne? Güç kaynağı bağlı olarak almayabilirler kötüyse. 14001 TL`ye koy millet daha fazla görür sondaki 1`den dolayı. Minimum 13000`e düş. Güç kaynağını da yazman lazım. Birde testlerini de koy Furmark, OCCT, Memtest86, sıcaklık ya da oyun testleri falan eğer bilen biri varsa direk alır. Millet test yapmadan koyuyorlar ilanları sonra kimse almıyor kendileri uğraşıyorlar.

Güç kaynağı ne? Güç kaynağı bağlı olarak almayabilirler kötüyse. 14001 TL`ye koy millet daha fazla görür sondaki 1`den dolayı. Minimum 13000`e düş. Güç kaynağını da yazman lazım. Birde testlerini de koy Furmark, OCCT, Memtest86, sıcaklık ya da oyun testleri falan eğer bilen biri varsa direk alır. Millet test yapmadan koyuyorlar ilanları sonra kimse almıyor kendileri uğraşıyorlar.
Güç kaynağına şuan bakamadım ama fena olmayan iyi bir güç kaynağı olduğunu hatırlıyorum.

12- 13K arası eder.
15'den koysam nasıl olur? Pazarlık payı bırakırım.

İşlemci, anakartı falan pahalı değil hiç o yüzden 15 olmaz yani millet daha ucuza bulur illaki. En pahalı ekran kartı o da 7500-8000 arasında. Sıfırda değil o yüzden 14 koy 13`e düş minimum. Testlerin sonuçlarını da koy daha çok bakan olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı