Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #21 3re3n dedi: Hocam 500GB SSD cidden çok az yani siz bilirsiniz tabii ki ama. Witcher 3 ve Metro Exodus indirdim 200 GB kaldı zaten. Yani bence de bütçeniz varken 1TB yapmak önemli. Oyun yükleseniz de yüklemeseniz de. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar gündelik kullanımda hızlanır mı 1TB ile?
3re3n dedi: Hocam 500GB SSD cidden çok az yani siz bilirsiniz tabii ki ama. Witcher 3 ve Metro Exodus indirdim 200 GB kaldı zaten. Yani bence de bütçeniz varken 1TB yapmak önemli. Oyun yükleseniz de yüklemeseniz de. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar gündelik kullanımda hızlanır mı 1TB ile?
E Erdem Kanyılmaz Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #22 Jesus Wicked dedi: O SSD bayağı pahalı yapıyor sistemi. Tavsiyem kasayı vento, PSU'yu fsp 700w seçin. Bütçen ne kadar toplam? Genişletmek için tıkla... Diğer 1 tb olan ssd ler aşırı kalitesiz ve pcle 3.0 destekli, anakart değişikliği yapacağım için 4.0 destekli aldım. Nimetlerinden faydalanmak için
Jesus Wicked dedi: O SSD bayağı pahalı yapıyor sistemi. Tavsiyem kasayı vento, PSU'yu fsp 700w seçin. Bütçen ne kadar toplam? Genişletmek için tıkla... Diğer 1 tb olan ssd ler aşırı kalitesiz ve pcle 3.0 destekli, anakart değişikliği yapacağım için 4.0 destekli aldım. Nimetlerinden faydalanmak için
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #23 Erdem Kanyılmaz dedi: Diğer 1 tb olan ssd ler aşırı kalitesiz ve pcle 3.0 destekli, anakart değişikliği yapacağım için 4.0 destekli aldım. Nimetlerinden faydalanmak için Genişletmek için tıkla... Rub dedi: Bilgisayar gündelik kullanımda hızlanır mı 1TB ile? Genişletmek için tıkla... Depolaması fazla olur. Rahat olursunuz.
Erdem Kanyılmaz dedi: Diğer 1 tb olan ssd ler aşırı kalitesiz ve pcle 3.0 destekli, anakart değişikliği yapacağım için 4.0 destekli aldım. Nimetlerinden faydalanmak için Genişletmek için tıkla... Rub dedi: Bilgisayar gündelik kullanımda hızlanır mı 1TB ile? Genişletmek için tıkla... Depolaması fazla olur. Rahat olursunuz.
E Erdem Kanyılmaz Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #24 Lucy01 dedi: Hayır gayet güzel sistem iptal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Keşke etseymişim 1000 tl farkla 6700 xt ve 5600 geldi pc hocasından
Lucy01 dedi: Hayır gayet güzel sistem iptal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Keşke etseymişim 1000 tl farkla 6700 xt ve 5600 geldi pc hocasından