RX 6600 Sistem siparişini iptal etmeli miyim?

Hocam gereksiz olmaz mı? Daha oyun kütüphanemdeki oyunları toplasak 500 GB bile etmiyordur.

RX 6600'lü sistemi kasayı vento, ramleri de GoodRam yapıp alabilirim. Ne diyorsunuz?
Hocam 500 gb öyle az bir alan ki şaşırırsınız. 1 tb bile yetmiyor eğer dolu bir kütüphaneniz varsa. Ki 3 4 sene kullanacaksanız illaha dolar kütüphane zamanla.

Hocam gereksiz olmaz mı? Daha oyun kütüphanemdeki oyunları toplasak 500 GB bile etmiyordur.

RX 6600'lü sistemi kasayı vento, ramleri de GoodRam yapıp alabilirim. Ne diyorsunuz?
Hayır hocam gerek yok intel olanı alın. ARC750 çoğu oyunda 6600'den daha iyi. Kasayı vento yapsanız bile PSU kötü kalacak. Dediğim eklemeler ile ARC750 alın.
Hocam ben büyük oyunları pek oynayan birisi değilim. Genellikle bağımsız oyunları oynuyorum.
Benim arkadaş da öyle diyordu 1 hafta sonra rdr2 indirdi.

O SSD bayağı pahalı yapıyor sistemi. Tavsiyem kasayı vento, PSU'yu fsp 700w seçin.

Bütçen ne kadar toplam?
Zaten Psu 700 w aldım fsp, kasa da mesh ve ucuz olduğu için bıraktım ileride anakart ve kasa değiştircem işlemci bi tık düşük kalıyor ama olsun. Dolar nereye gider belli değil her gün herşey zamlanıyor

Hocam bu zamana ve fiyatlara göre gayet iyi sistem sizi üzmez. PSU da kaliteli kısma girmez ama idare eder. En azından Game booster falan yok. İleride kasa ve anakart takviyesi yaparsınız. Hayırlı olsun.
Teşekkürler sağ olun, psu fsp nin daha önce kullanıyordum 6800xt ile baya memnundum ondan aynısını aldım

Hocam 500GB SSD cidden çok az yani siz bilirsiniz tabii ki ama. Witcher 3 ve Metro Exodus indirdim 200 GB kaldı zaten. Yani bence de bütçeniz varken 1TB yapmak önemli. Oyun yükleseniz de yüklemeseniz de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı