Ekran kartı yeterli. İşlemci yükseltebilirsiniz. DDR5'e geçmek mantıklı değil şu an. Çünkü hem DDR5 ram hem de anakart almanız gerekecek. İşlemci veya RAM yükseltmesi yapabilirsiniz. Ekran kartları pahalı olduğu için sonraya bırakın.Sistemimi geliştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Sistem:
Ekran kartı mı almak mantıklı yoksa DDR5 7500F'e geçmek mi?
- RX 6600.
- 5 5600.
- 750W DeepCool PSU.
- 16 GB RAM.
işlemcinin neyini yükseltecekEkran kartı yeterli. İşlemci yükseltebilirsiniz. DDR5'e geçmek mantıklı değil şu an. Çünkü hem DDR5 ram hem de anakart almanız gerekecek. İşlemci veya RAM yükseltmesi yapabilirsiniz. Ekran kartları pahalı olduğu için sonraya bırakın.
5 5600 yetersiz gelebilir. Ona bakarsan 3060'a eşdeğer kartın da nesini yükseltecek?işlemcinin neyini yükseltecek
ekran martını 5-6 bine satıp üstüne 5 bin falan daha koyup 9000 serisinden bir kart alınabilir marta kadar beklemenizi öneriririm yada rx 7600 alıp rahatınıza bakabilirsinizSistemimi geliştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Sistem:
- RX 6600.
- 5 5600.
- 750W DeepCool PSU.
- 16 GB RAM.
ah be kötü bir seçim olmuşBende bu ikiliyi kullanıyordum. RX 6600'ü 5000'e satıp 10 bin üzerine koyup RTX 4060 Ti almıştım. Hala kullanıyorum.
Ne amaçlı yükseltme yapacaksın ?Sistemimi geliştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Sistem:
- RX 6600.
- 5 5600.
- 750W DeepCool PSU.
- 16 GB RAM.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.