RX 6600 sistemde AMD Software güncelleştirmesi sonrası monitör rengi soldu

rexusss

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta görüldüğü gibi, bugün oyunlarda crash yemeye başladığım için AMD Software 24.7.1 güncellemesini yaptım. Yaptıktan sonra monitörün rengi soldu ve sürekli olarak PC sapıtmaya başladı, bilgisayarı yeniden başlattığımda ise "donanım değişikliklerinin uygulanması için bilgisayarın yeniden başlatılması gerekli" hatasını aldım. Aldıktan sonra tekrar yeniden başlattım ve ne hata düzeldi ne de monitörün renk solukluğu, renk solukluğunu özel renk ayarlarından yaptım ama hala PC de sürekli bir gariplik oluyor. ( RX 6600 )

Başlıkta görüldüğü gibi, bugün oyunlarda crash yemeye başladığım için AMD Software 24.7.1 güncellemesini yaptım. Yaptıktan sonra monitörün rengi soldu ve sürekli olarak PC sapıtmaya başladı, bilgisayarı yeniden başlattığımda ise "donanım değişikliklerinin uygulanması için bilgisayarın yeniden başlatılması gerekli" hatasını aldım. Aldıktan sonra tekrar yeniden başlattım ve ne hata düzeldi ne de monitörün renk solukluğu, renk solukluğunu özel renk ayarlarından yaptım ama hala PC de sürekli bir gariplik oluyor. ( RX 6600 )

Ekran kartı driverı DDU ile kaldırıp yeniden kur dosyalar çakışıyor olabilir.

Renk ayarların sıfırlanmış olabilir. SAM'in kullanıyorsanız sürüyücü kurduktan sonra birkaç kez yeniden başlatın açık olması için. Sürücü zaten uyarıyı verir yeniden başlatmanız gerekli diye.

Dosya Ekleri

• adsız.jpeg
    adsız.jpeg
    170,3 KB · Görüntüleme: 36
Driverı eski driverınızın üstüne mi kurdunuz yoksa ilk baş silip sonra 24.7.1i mi kurdunuz.
Eski driver kuruluydu. Güncelleme geldiğinde güncelleye bastım

Ekran kartı driverı DDU ile kaldırıp yeniden kur dosyalar çakışıyor olabilir.
Tamam Hocam denerim.

Renk ayarların sıfırlanmış olabilir.
Yok Hocam Baktım yine eskisi ile aynıydı güncelleştirmeden sonra ekran soluklaştı monitör ile de alakası yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı