RX 6600 sistemde anlık saliselik siyah ekran oluşuyor

Mehmet Ucaroglu

Decapat
Arkadaşlar daha yeni XFX RX 6600 ekran kartı aldımda şöyle bir sıkıntı var. Oyunlarda değil de masaüstünde veya da internette gezerken oluyor. Çok anlık saliselik siyah ekran gelip gidiyor. Göz kırpma gibi aynen tıpatıp göz kırpma hızında. Bazen 5 10 dk da bir oluyor bazen 1 2 saatte bir bazen dakikada 2 defa olabiliyor ve çok tilt ediyor beni. Oyun performansıdır sıcaklıktır vs hiç ama hiçbir problemi yok kartın ama böyle bir sıkıntı var. Sizce acaba yazılımsal bir sorun mudur driverle ilgili vs? (1 2 defa format attım farklı sürücüleri denedim sonuç hala aynı ama sanki driveri kurduktan sonra başlıyor gibi format atarkan vs hiç olmadı veya da BIOS'ta falan)
Sistem:
  • Gigabyte B450M S2H
  • XFX Swift RX 6600 8 GB.
  • R5 3600
  • G.Skill flerax 2x8 16 GB 3200MHz RAM.
  • Thermaltake 550W PSU.

Başka XFX RX6600 kullananlarda böyle bir sorun var mı acaba? Veya da neden kaynaklanıyordur sizce yazlımsal mı donanımsal mı yardımcı olursanız sevirim.

Ekran kartını yeni aldım 1 2 hafta oluyor amazon germany den

Son düzenleme:
Evet eski sürücüleri deneyin çözülür muhtemelen bende de oluyordu rx580 kullanıcısıydım illallah ettim inanın 2k fazla verip nvidia almaya razıyım. Deneyin umarım çözülür çoğu sürücüleri hatalıydı tek tek deneye deneye buldum.

Evet eski sürücüleri deneyin çözülür muhtemelen bende de oluyordu RX580 kullanıcısıydım illallah ettim inanın 2K fazla verip NVIDIA almaya razıyım. Deneyin umarım çözülür çoğu sürücüleri hatalıydı tek tek deneye deneye buldum.

Sistemde yeni yahu RX6600 daha koruyucu bantları bile tam çıkmadan monte edildi moralim gerçekten yerlerde idi deneyeceğim son sürüme geçip.

Ben şuan 22.5.1 olması lazım onu kullanıyorum eskiye nazaran çok çok çok nadir oluyor hatta hiç nerdeyse en son ne zaman oldu hatırlamıyorum. çok nadir oyun arkaplanda açıkken olabiliyodu en son sanırım onuda bayadır görmüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı