RX 6600 sistemde CS2'de 60-70 FPS almak

Souh232

Hectopat
Yer
Bursa.
Daha fazla  
Bilgisayarı alalı 3 ay oldu olmadı belki, düne kadar FPS değerlerim gayet iyi ve makuldu fakat şimdi anlamsız şekilde FIFA laglanıyor, CS2 60-70 FPS düşük oynuyorum falan. Ne yapabilirim? Kafayı sıyırmama az kaldı hangi oyuna girersem gireyim ya lag problemi yaşıyorum ya da FPS düşmesi, ekran kartı driverlerımı güncellememe rağmen durum bu.

CS2'de son gelen güncellemeden sonra inanılmaz bir FPS düşüşü yaşandı. Güncellemeden önce kaç FPS alıyordunuz?

Bilgisayarı alalı 3 ay oldu olmadı belki, düne kadar FPS değerlerim gayet iyi ve makuldu fakat şimdi anlamsız şekilde FIFA laglanıyor, CS2 60-70 FPS düşük oynuyorum falan. Ne yapabilirim? Kafayı sıyırmama az kaldı hangi oyuna girersem gireyim ya lag problemi yaşıyorum ya da FPS düşmesi, ekran kartı driverlerımı güncellememe rağmen durum bu.
Sistem bileşenleri neler?

İ5 12400F
RX6600
16GB RAM
CS2'nin optimizasyonları Windows tarafında sürekli bozuluyor. Eğer sadece CS 2 oynuyorsanız tavsiyem Linux'a geçin. CachyOS dağıtımında Bore-Kernel'i kullanmanız yeterli. Linux bütün oyunlarda Shader'ı önden yüklediği için daha performanslı/kararlı/stabil çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı